Om Fluenet.dk

Om OK Miljø A/S

OK Miljø A/S er etableret i 1994, som en virksomhed, der tilbyder samlede løsninger inden for fluenet, myggenet og insektnet. Vi har til huse i de landlige omgivelser ved Sjørring mellem Hobro og Viborg, hvor vi har samlet kontor, værksted og lager. Virksomheden drives af Allan Jensen, der løbende sørger for at udvikle firmaet, så OK Miljø A/S fortsat vil være markedsdominerende i kraft af kvalitetsprodukter og landsdækkende service på et meget højt niveau. Vi importerer alle vores produkter til fluenet, myggenet og insektnet fra USA. Vores hovedleverandør er The RITESCREEN Company fra USA, der er verdens største leverandør af produkter til insektnets-branchen og kendt for at have den bedste kvalitet på markedet.  

Vi er i dag Danmarks største specialvirksomhed inden for fluenet, myggenet & insektnet, til såvel private, virksomheder og institutioner. Vores montører kører ud i hele landet (fastland og brofaste øer), og rådgiver om valg af fluenet, myggenet og insektnet, samt monterer net hos kunderne. Virksomheden beskæftiger op til 12 medarbejdere i højsæsonen. Mange års erfaring med salg og montering af fluenet har givet OK-Miljø A/S´s medarbejdere en ekspertise og et serviceniveau, der ikke findes bedre i Danmark. 

Fluenet.dk

Her på Fluenet.dk kan du se, hvilke produkter vi tilbyder, og i ro og mag finde ud af, hvad du har behov for i dit hjem. Så er du godt forberedt, inden du får besøg af montøren. Fluenet.dk har også en webshop, hvor du kan købe en række produkter inden for fluenet, myggenet og insektnet. Har du brug for reservedele eller tilbehør til dine insektnet, finder du det i Fluenet.dk’s webshop

Fluenet.dk sælger typisk forsatsdøre og særdeles prisgunstige netvinduer, men Fluenet.dk er også leveringsdygtige i specialfremstillede produkter til industri og levnedsmiddelvirksomheder.

Amerikansk industriel effektivitet kombineres med solid jysk håndværksmæssig kunnen

På vort værksted fremstilles dine døre og vinduer som håndværk ved brug af aluminiumsprofiler og insektnet fra det amerikanske firma The RITESCREEN Company.*

Brug af aluminiumsprofiler giver forbløffende lette konstruktioner, og det anvendte net er så solidt, at det er svært at rive i stykker!.

Vi sørger også for montering af det færdige produkt, og sørger for eventuelle afstandslister m.m., således at du får et perfekt fungerende insektværn.

* The RITESCREEN Company. har været etableret siden 1948 og har en medarbejderstab på 2.150 personer. Den høje kvalitetstandard på The RITESCREEN Company’s produkter og den mangeårige erfaring har ført The RITESCREEN Company frem til en ledende position på verdensmarkedet og tilmed også din garanti for et godt produkt.

Nem rengøring af vindue og net

Såvel netdøre, som netvinduer vil med tiden blive støvede og snavsede, lige som fluer og andre insekters efterladenskaber vil blive efterladt på nettet.
Vores netrammer er derfor konstrueret således, at de nemt kan nedtages og opsættes igen på et øjeblik, uden brug af værktøj! Alle vores produkter kan rengøres i almindeligt kendte rengøringsmidler med en blød børste under bruser eller vandslange.

Hvad siger lovgivningen?

I den private husholdning er der ingen lovgivning, men sundhedsmyndighederne stiller i dag store krav til hygiejnen på virksomheder og offentlige institutioner.

Sådan handler du med os
Gratis opmåling til insektnet, fluenet og myggenet

Hos os kan du bestille et uforpligtende besøg af vores servicevogn, der kører ud i hele landet (fastland og brofaste øer), for gratis opmåling til insektnet. Vores servicevogn kommer hjem til dig, og vores montør laver gratis opmåling til fluenet, myggenet og insektnet i dit hjem. Gratis opmåling til insektnet er din sikkerhed for, nøjagtig og effektiv montering af fluenet.

På baggrund af vores opmåling til insektnet udregner vi på stedet en fast pris på montering af fluenet. Servicevognen har prøver på såvel netdøre- som vinduer med, så du ved selvsyn kan se produkternes kvalitet forud for montering. 

Få besøg af fluenet.dk’s montør

Du kan bestille en gratis opmåling til fluenet, på tlf. 98 54 43 11, eller ved at benytte vores kontaktformular. Vi kommer ud indenfor 14 dage, og laver gratis opmåling til insektnet, fluenet og myggenet. Vi ringer 1-2 dage i forvejen for at aftale nærmere om tidpunktet for opmåling til insektnet. 

Montering af fluenet, insektnet og myggenet

Giv os et ring, når du har besluttet dig for et insektfrit indeklima. Vi har din opmåling til fluenet liggende og går straks i gang med at producere. Vores faguddannede montører kommer derefter forbi og sørger for montering af insektnet. De har erfaringen og de nødvendige remedier, hvilket sikrer dig en perfekt montering af fluenet. Vi vil typisk være i stand til at levere den færdige løsning på insektnet, fluenet og myggenet inden for 14 dage.

Montering af insektnet tager blot få timer, og du behøver ikke selv at være hjemme, Fluenet.dk´s montør skal blot have adgang til din bolig. Det anbefales dog, at man sørger for, at der ikke står møbler og lignende i vejen for vinduerne, og at man rydder vindueskarme forud for montering af fluenet. 

En handel ved Fluenet.dk består af 5 simple step:
• Bestil besøg af servicevogn
• Opmåling til fluenet, insektnet og myggenet af vores montør
• Udregning af pris
• Accept af tilbud og bestilling af montage
• Montering af fluenet, myggenet og insektnet

Servicevogne

Vore servicevogne kører over alt (land og brofast), og antallet af kunder er så stort, at vi typisk vil kunne aflægge dig et besøg indenfor 14 dage.  Naturligvis til på forhånd aftalt tid.

Vores biler har altid prøver med på såvel netdøre som på netvinduer således, at du ved selvsyn kan se vore produkters kvalitet.

Vi foretager opmåling – din sikkerhed for, at det færdige produkt passer nøjagtig – og på stedet udregner vi en fast pris på, hvad det vil koste dig at få monteret insektnet på døre og/eller vinduer.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter er du meget velkommen til at tage kontakt til os.