Om Fluenet.dk

Fluenet.dk der er en del af OK-Miljø er etableret i 1994 som en virksomhed, der tilbyder samlede løsninger inden for fluenet, myggenet og insektnet. Vi har til huse i de landlige omgivelser ved Sjørring mellem Hobro og Viborg, hvor vi har samlet kontor, værksted og lager. Virksomheden drives af Allan Jensen, der løbende sørger for at udvikle firmaet, så Fluenet.dk fortsat vil være markedsdominerende i kraft af kvalitetsprodukter og landsdækkende service på et meget højt niveau. Vi importerer alle vores produkter til fluenet, myggenet og insektnet fra USA og Holland. Vores leverandører er The RITESCREEN Company fra USA og Bruynzeel Home Products fra Holland. Leverandørerne er kendt for at have den bedste kvalitet på markedet.

Vi er i dag Danmarks største specialvirksomhed inden for fluenet, myggenet & insektnet, til såvel private, virksomheder og institutioner. Vores montører kører ud i hele landet (fastland og brofaste øer), og rådgiver om valg af fluenet, myggenet og insektnet, samt monterer net hos kunderne. Virksomheden beskæftiger op til 12 medarbejdere i højsæsonen. Mange års erfaring med salg og montering af fluenet har givet Fluenet.dk´s medarbejdere en ekspertise og et serviceniveau, der ikke findes bedre i Danmark.

Fluenet.dk

Her på Fluenet.dk’s hjemmeside kan du se, hvilke produkter vi tilbyder, og i ro og mag finde ud af, hvad du har behov for i dit hjem. Så er du godt forberedt, inden du får besøg af montøren. Fluenet.dk har også en webshop, hvor du kan købe en række produkter inden for fluenet, myggenet og insektnet. Har du brug for reservedele eller tilbehør til dine insektnet, finder du det i Fluenet.dk’s webshop.

Fluenet.dk sælger typisk forsatsdøre og særdeles prisgunstige netvinduer, men Fluenet.dk er også leveringsdygtige i specialfremstillede produkter til industri og levnedsmiddelvirksomheder

Fabrikation

Amerikansk industriel effektivitet kombineres med solid jysk håndværksmæssig kunnen

På vort værksted fremstilles dine døre og vinduer som håndværk ved brug af aluminiumsprofiler og insektnet fra det amerikanske firma The RITESCREEN Company.*

Brug af aluminiumsprofiler giver forbløffende lette konstruktioner, og det anvendte net er så solidt, at det er svært at rive i stykker!

Vi sørger også for montering af det færdige produkt, og sørger for eventuelle afstandslister m.m., således at du får et perfekt fungerende insektværn.

* The RITESCREEN Company. har været etableret siden 1948 og har en medarbejderstab på 2.150 personer. Den høje kvalitetstandard på The RITESCREEN Company’s produkter og den mangeårige erfaring har ført The RITESCREEN Company frem til en ledende position på verdensmarkedet og tilmed også din garanti for et godt produkt.

Kontakt os

98 54 43 11
kontakt@fluenet.dk
Hobro Landevej 126, 8830 Tjele

Telefontider:
Mandag til torsdag 8:00-16:00
Fredag 8:00-15:00

Ring til os nu

Hygiejne & Rengøring

Nem rengøring af vindue og net

Såvel netdøre, som netvinduer vil med tiden blive støvede og snavsede, lige som fluer og andre insekters efterladenskaber vil blive efterladt på nettet.
Vores netrammer er derfor konstrueret således, at de nemt kan nedtages og opsættes igen på et øjeblik, uden brug af værktøj! Alle vores produkter kan rengøres i almindeligt kendte rengøringsmidler med en blød børste under bruser eller vandslange.

Hvad siger lovgivningen?

I den private husholdning er der ingen lovgivning, men sundhedsmyndighederne stiller i dag store krav til hygiejnen på virksomheder og offentlige institutioner.