Om fluenet.dk

fluenet.dk er etableret i 1994 som en virksomhed, der tilbyder samlede løsninger indenfor fluenet, myggenet og insektnet til private og erhverv. Vi har til huse i de landlige omgivelser ved Sjørring mellem Hobro og Viborg, hvor vi har samlet kontor, værksted og lager. Virksomheden drives af Allan Jensen, der løbende sørger for at udvikle firmaet, så fluenet.dk fortsat vil være markedsdominerende i kraft af kvalitetsprodukter og landsdækkende service på et meget højt niveau. Vi importerer alle vores produkter til fluenet, myggenet og insektnet fra USA og Holland. Vores leverandører er The RITESCREEN Company fra USA og Bruynzeel Home Products fra Holland. Leverandørerne er kendt for at have den bedste kvalitet på markedet.

Vi er i dag Danmarks største specialvirksomhed indenfor fluenet, myggenet & insektnet, til såvel private, virksomheder og institutioner. Vores montører kører ud i hele landet (fastland og brofaste øer), og rådgiver om valg af fluenet, myggenet og insektnet, samt monterer net hos kunderne. Virksomheden beskæftiger op til 12 medarbejdere i højsæsonen. Mange års erfaring med salg og montering af fluenet har givet fluenet.dks medarbejdere en ekspertise og et serviceniveau, der ikke findes bedre i Danmark.

Værksted og lager i Sjørring

På værkstedet tilpasses og bygges flere af vores produkter, inden de sendes hjem til kunden eller kører med vores montør.

Bjarne skærer overskydende net af en ramme.

Nysgerrig på hvordan det hele foregår, fra bestilling til montering? Kom med et kig bag kulisserne og få hele historien om hvordan vi gør dine insektnet til virkelighed:

Allan Jensen foran bilen ved kontor, lager og værksted i Sjørring.

fluenet.dk

Her på fluenet.dks hjemmeside kan du se, hvilke produkter vi tilbyder, og i ro og mag finde ud af, hvad du har behov for i dit hjem. Så er du godt forberedt, inden du får besøg af montøren. fluenet.dk har også en webshop, hvor du kan købe en række produkter indenfor fluenet, myggenet og insektnet. Har du brug for reservedele eller tilbehør til dine insektnet, finder du det i fluenet.dks webshop.

fluenet.dk sælger fluenet døre og særdeles prisgunstige fluenet vinduer, men fluenet.dk er også leveringsdygtige i specialfremstillede produkter til industri og levnedsmiddelvirksomheder.

Previous slide
Next slide

Fabrikation

Amerikansk/Hollandsk industriel effektivitet kombineres med solidt jysk håndværk.

På vores værksted fremstilles dine døre og vinduer som håndværk ved brug af aluminiumsprofiler og insektnet fra det amerikanske firma The RITESCREEN Company* samt den hollandske producent Bruynzeel Home Products.

Brug af aluminiumsprofiler giver forbløffende lette konstruktioner, og det anvendte net er så solidt, at det er svært at rive i stykker!

Vi sørger også for montering af det færdige produkt, og sørger for eventuelle afstandslister m.m., så du får et perfekt fungerende insektværn.

* The RITESCREEN Company. blev etableret i 1948 og har en medarbejderstab på 2.150 personer. Den høje kvalitetstandard på The RITESCREEN Companys produkter og den mangeårige erfaring har ført The RITESCREEN Company frem til en ledende position på verdensmarkedet og tilmed også din garanti for et godt produkt.

Kontakt os

98 54 43 11
kontakt@fluenet.dk
Hobro Landevej 126, 8830 Tjele

Telefontider:
Mandag til torsdag 8:00-16:30
Fredag 8:00-15:00

Ring til os nu

Hygiejne & Rengøring

Nem rengøring af vindue og net

Såvel fluenet døre, som fluenet vinduer vil med tiden blive støvede og snavsede, ligesom fluer og andre insekters efterladenskaber vil blive efterladt på nettet.
Vores fluenet rammer er derfor konstrueret således, at de kan afmonteres og opsættes igen. Alle vores produkter kan rengøres i almindeligt kendte rengøringsmidler med en blød børste.

Læs mere om, vedligehold, rengøring og hvordan du holder dine fluenet pæne året rundt.

Hvad siger lovgivningen?

Sundhedsmyndighederne stiller i dag store krav til hygiejnen på virksomheder og i offentlige institutioner.

Med indførelsen af den velkendte smiley-ordning, har man skærpet kontrollen med hygiejnen. Kravene fremgår af Bekendtgørelse om fødevarehygiejne Nr. 985 af 8. december 2003:

§ 9, stk. 4 Vinduer, der kan åbnes ud mod omgivelserne, skal om nødvendigt forsynes med insektnet, der let kan fjernes og rengøres.

§ 57 Der skal træffes passende foranstaltninger til forebyggelse mod og eventuelt bekæmpelse af insekter og andre skadedyr.

rengøring af fluenet

Contact to Listing Owner

Captcha Code