Insektnet vinduer

Fluenet, myggenet og insektnet vinduer

Med fluenet for vinduerne kan du lufte ud hele året – uden at insekterne følger med ind. Vil du have en gratis opmåling og et uforpligtende tilbud på fluenet til dine vinduer? Så ring til os på tlf.: 98 54 43 11

Kender du det – på den ene side vil du gerne lufte ud og have den friske sommerluft ind i huset, men på den anden side vil du gerne være fri for sommerens irriterende insekter inden døre. Vi forhandler fluenet vinduer, der lukker helt af for alle typer fluer, myg og insekter, selv når dine vinduer står på vid gab. På den måde har du mulighed for at få frisk luft direkte ind i dit køkken, stuen, soveværelset og hvor du ellers ønsker det – 100% insektfri.

Insektnet vinduer fra fluenet.dk har et enkelt og elegant udseende, der gør dem ideelle i ethvert hjem, hvor man ønsker diskrete og nærmest usynlige insektnet. Du får det bedste udsyn med insektnet vinduer fra os, men uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Samtidig fungerer et fluenet som en hel naturlig og fuldt integreret del af dine vinduer.

Betjeningsvenlige fluenet

Insektnet vinduer leveres og monteres som en hel ramme med net, der sættes i karmen for dit eksisterende vindue. Du kan stadig åbne og lukke vinduet. 

Vi monterer patenterede aluminiumsrammer, der er nemme at rengøre og kræver et minimum af vedligehold. Vores insektnet er produceret i glasfiber, hvilket gør dem yderst robuste, og du kan derfor sagtens lade dem blive siddende året rundt. Ønsker man alligevel at tage sine fluenet vinduer ned for at gemme dem væk for vinteren, eller for at rengøre dem, kan rammerne afmonteres, indtil nettene skal monteres igen til næste sæson.

Insektnet vinduer fås i forskellige modeller, der ses herover. Alle er tilpasset efter at skulle kunne betjenes så nemt og effektivt som muligt, og samtidig give mulighed for at betjene selve vinduet.

Kontakt os

98 54 43 11
kontakt@fluenet.dk
Hobro Landevej 126, 8830 Tjele

Telefontider:
Mandag til torsdag 8:30-16:00                                                                     Fredag 8:30-14:00

Ring til os nu

Husk!

Vi kommer altid selv og foretager opmåling af dine vinduer eller døre.
Vi afgiver et uforpligtende tilbud på stedet. Så er du sikker på at få leveret både den rigtige størrelse og til den rigtige pris.
Denne service er ganske gratis – gælder til bro- og landfaste områder.

Har du spørgsmål? Læs her

Se nærmere på vores produkter