Skræddersyede netdøre til Madklubben i Aarhus

Mindre sved på panden

“Grunden til at vi tog kontakt til Fluenet var fordi vi gerne ville have noget luftcirkulation i vores køkken, så vores kokke de ikke får så meget sved på panden. Det kan vi med fluenet – vi kan holde insekter og skadedyr ude af køkkenet, samtidig med at vi kan have døren åben når det er dejligt vejr udenfor.” udtaler Peter, Gastronomisk chef hos Madklubben i Aarhus.

“Da vi kiggede på en dør med insektnet i, der kiggede vi på kvaliteten; den skal kunne klare nogle tæsk, den skal åbnes og lukkes mange gange i løbet af en dag, man kan komme til at gå ind i den med en gastrobakke eller lignende, vi har Wolt-bude som kommer og åbner og lukker. Så derfor var kvaliteten og måden døren var bygget op på vigtig for os.”

Derfor tog Madklubben kontakt til Fluenet.dk og takkede ja til tilbuddet om gratis opmåling.

“Vi følte os rigtig trykke i måden de kom ud og målte op på. Vi vidste godt at det ikke bare var noget vi bestilte på nettet og så måtte vi se om det passede. Vi havde brug for noget som var tilformet vores dør og det vi skulle bruge den til.” afslutter Peter.

Allan Jensen, Direktør for Fluenet.dk, tilføjer: “Vores produkter er fremstillet af aluminiumsrammer og glasfibernet, det er stabile og stærke produkter, som holder i mange år. 

Rengøring af produkterne er forholdsvis simpelt; det er bare en våd klud, sæbevand, en blød børste eller støvsugning. Nogen af dem kan du tage af og skylle under bruseren. Det er ikke svært at holde rent.”

Har du et køkken eller andet sart indeklima, hvor der ikke må komme insekter ind, men gerne en smule frisk luft, så tag endelig kontakt til os – opmåling er helt uforpligtende.

Fakta

Madklubben har mere end 40 restauranter på landsplan efter konceptet: “god mad, til fornuftige priser, serveret i smukke omgivelser af søde og smilende mennesker”.

Madklubben tilbyder gennem sine restauranter spisning på stedet, selskabslokaler til livets store fejringer, catering til private og erhverv, mødelokaler samt frokostordninger og mødeforplejning ud af huset.

Madklubbens restauranter er hver især bygget op efter mere end 10 forskellige koncepter, som giver gæster mulighed for at opleve mad og stemning fra hele verden.

madklubben.dk

Produkter leveret til kunden: