Når du handler med Fluenet.dk, møder du måske kun en eller to af os. Selvom produktet er simpelt, så er vi mange om at løfte i flok, for at sikre vores høje kvalitet og levering til tiden. Hver og en af vores medarbejdere udfylder vigtige roller i at sikre private hjem og følsomme indeklimaer mod fluer og andre flyvende insekter.

Kontor

På kontoret sørger vi for, at alle hjulene i Fluenet-maskineriet drejer rundt. Hos os er du altid velkommen til at henvende dig, uanset om du ønsker at bestille en opmåling, har tekniske spørgsmål, har spørgsmål til din webshop-ordre, eller noget helt fjerde.

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 98 54 43 11

Hvis du ikke kan fange os i åbningstiden, er du altid velkommen til at sende en mail på kontakt@fluenet.dk, så svarer vi dig, så hurtigt vi kan.

Allan

Direktør

Allans far grundlagde Fluenet.dk tilbage i 1994 under navnet OK Miljø A/S. Allan startede i virksomheden året efter, i 1995. I dag, små 30 år senere, er der ikke meget Allan ikke kan svare på når det kommer til fluenet, og han kan som regel finde en løsning på selv de mest udfordrende opgaver. Til daglig er det Allan, der står for det store puslespil, planlægningen af montørernes og opmålernes ruter, kan være. Allan har mange bolde i luften, men hvis du sender ham en mail, så svarer han så hurtigt han kan.

Mail: allan@fluenet.dk

Helena

Eksport og branding ansvarlig

I en mindre virksomhed som Fluenet.dk har de fleste mange forskellige hatte på. I det daglige er Helena er ansvarlig for alt lige fra eksport- og forhandlersalg, markedsføring, samt virksomhedsudvikling.Går du med en fluenet-forhandler i maven, eller er du influencer som godt kunne tænke sig et samarbejde, er det Helena du skal have fat i. Hvis ikke du fanger Helena på kontoret, er det sikkert fordi hun er på tur rundt til alle vores forhandlere. Derfor send hende gerne en mail på:

Mail: helena@fluenet.dk

Maria

Regnskab og fakturering

Maria er gift med Allan og har været med på rejsen helt fra start og har derigennem prøvet næsten alt lige fra kundeservice til opmåling og montering. Derfor findes der næsten heller ikke det spørgsmål Maria ikke kan svare på. Maria er vores allesammens forkromede overblik, og intet er væk, før Maria ikke kan finde det. I dag sidder hun med det overordnede ansvar for økonomien og regnskabet. Har du spørgsmål til din regning eller lign, er du altid velkommen til at sende Maria en mail på:

Mail: maria@fluenet.dk

Stine

Kundeservice

Stine er (oftest) den første der møder kunderne hos Fluenet.dk, når de skriver, ringer eller udfylder en kontaktformular – du har måske endda set hende i en af vores reklamer! Før Stine blev ansat, var hun også kunde hos Fluenet og sagde ja til at være med i vores videoer om produkterne. Så hvis du synes hun allerede virker bekendt, er det nok årsagen.

Har du brug for hjælp? Skriv til: kontakt@fluenet.dk

Opmåling

Hos os er et opmålingsbesøg både gratis og uforpligtende. Vi ønsker at du skal opnå det bedst mulige resultat – og det starter oftest med en opmåling. Når du får besøg af en af vores opmålere, så vil det være en af disse glade ”drenge”, der kommer på besøg og viser vores produkter frem, svarer på spørgsmål og giver dig et uforpligtende tilbud.

Claus

Opmåler

Claus er vores mest erfarne opmåler, der har været i virksomheden i imponerede 20 år. Det betyder også at han kender produkterne ud og ind, og sikrer, at fluenettene passer perfekt til dine vinduer og døre.

Claus er uden tvivl kundens mand og bruger gerne 5 minutter mere på at rådgive dig til den helt rigtige løsning.

Leif

Opmåler

Leif har hans første mange år i Fluenet.dk arbejdet som montør, men er i løbet af 2023 begyndt at køre som opmåler også. Denne kombination giver ham en helt særlig indgangsvinkel til at finde den gode løsning til netop dit hjem. Og er du rigtig heldig, får du besøg af Leif både til opmåling ogmontering.

Produktion

Om du bestiller et standard-produkt eller får tilpasset net-type, størrelse eller farve på dit produkt, så er det takket været holdet her, at det kan lade sig gøre – det er heltene du aldrig ser, som får maskinen til at køre rundt.

Bjarne

Produktion

Bjarne, som har været i virksomheden de sidste 18 år, har sin daglige gang på værkstedet, hvor han bygger insektnet på mål, til vinduer og døre. Har vi målt op hos dig, kan du være sikker på at din ordre kommer en tur forbi Bjarnes bord, inden den kommer ud til dig.

Kell

Altmuligmand

Kell hjælper til når, og hvor der er behov for det. I virkeligheden burde hans titel være ”dagens helt i skysovs” fordi han altid træder til. Om det er en pære der skal skiftes, kabler der skal trækkes, prøver der skal produceres eller rest varer der skal sorteres, så er Kell på pletten. Og nåh-ja, så er han eneste sjællænder i et ellers meget jysk firma.

Lene

Medhjælper

Lene tager sig af små opgaver som at sætte net i prøver og åbne-lukkelemme, og så hygger om resten af holdet hos Fluenet. Lene er mor til Maria, men agerer mor for os alle, hvilket vi elsker hende for. For helt ærligt, hvem elsker ikke at få kaffen serveret direkte på skrivebordet?

Montering

Som en af vores serviceydelser tilbyder vi naturligvis og montage af vores produkter, samt service besøg til gamle net, der trænger til en kærlig hånd. Når du får besøg af os, enten til montering eller reparation, så er det et af disse glade ansigter du møder.

Sten

Montør

Sten er vores alderspræsident, som har 10 års erfaring hos Fluenet.dk. Sten er hvad man på godt jysk kalder en lun fyr, der nyder godt af sin store erfaring med vores produkter og kunder. Men der er to ting Sten elsker mere end sine kolleger hos Fluenet.dk, nemlig roen når han er ude at fiske, og et godt stykke kage.

Martin

Montør

Martin har, som mange af vores montører, kørt for Fluenet i mange år og monteret utallige døre og vinduer for kunder i hele Danmark hos yderst tilfredse kunder. Martin er vores spasmager og altid god for en røverhistorie. Så skal du have besøg af ham er du sikker på at det ikke bliver kedeligt.

Markus

Montør

Markus er endnu en af vores dygtige montører, som i mange år har kørt rundt til kunder i hele Danmark, og monteret og repareret Fluenet hos vores kunder. Markus er oprindelig fra Tyskland, så hans jyske dialekt er lige lidt mere særlig end vi andres.

Jesper

Montør

Jesper er en af vores yngre montører, og har indtil nu været i firmaet siden 2021. Dette stopper ham dog ikke i at levere et godt resultat i topkvalitet ude hos dig, og vi håber at have Jesper som Fluenet-mand i mange år endnu. Når Jesper ikke skruer i Fluenet, elsker han at skrue i biler, hvilket de fleste weekender går med.

Leif

Montør

Leif har siden 2019 kørt Danmark tyndt og monteret vores produkter hos private og erhverv. Leif er, som mange af vores montører, altid klar på en specialopgave. Derfor var han også klar da de norske og svenske forhandlere skulle undervises i opmåling og montering i 2023.

Alexander

Montør

Alexander er yngste skud på stammen. Med et fast monteret smil og godt håndværk kører han rundt i hele landet i sin Fluenet-bil. Alexander har et godt øje for detaljerne og altid godt humør, uanset om det regner eller sner. Ligesom med Jesper, håber kollegerne hos Fluenet.dk at Alexander bliver i firmaet i mange år endnu.