Når du handler med Fluenet.dk, møder du måske kun en eller to af os. Selvom produktet er simpelt, så er vi mange om at løfte i flok, for at sikre vores høje kvalitet og levering til tiden. Hver og en af vores medarbejdere udfylder vigtige roller i at sikre private hjem og følsomme indeklimaer mod fluer og andre flyvende insekter.

Kontor

På kontoret sørger vi for, at du altid kan få en opmåler på besøg, webshop-ordrer ekspederes, montørernes ruter planlægges efter dine ønsker, at der bestilles nye varer hjem og du får svar på din henvendelse hurtigt.

Allan

Direktør

Allan grundlagde Fluenet.dk tilbage i 1994 under navnet OK Miljø A/S, efter en rejse til USA, hvor han blev inspireret af produktet som var meget almindeligt derovre og tænkte: "Det kunne vi godt bruge derhjemme."

Helena

Salg og Markedsføring

Helena er ansvarlig for eksport, salg, forhandlere, virksomhedsudvikling og markedsføring. Vil I forhandle fluenet, så er det Helena I skal tale med!

Telefon: 98 54 43 11
Mail: helena@fluenet.dk

Maria

Regnskab og fakturering

Maria er gift med Allan og har været med på rejsen helt fra start og hjulpet med nærmest alt. I dag sidder hun med det overordnede ansvar for regnskab og står for fakturering.

~ Dit navn her ~

Kundeservice

Vi søger i øjeblikket den venlige stemme du møder i telefonen og på mailen, når du kontakter Fluenet.dk. Du hjælper kunderne med alt i forhold til deres ordrer og svarer gerne på spørgsmål om vores produkter.

Skriv til kontakt@fluenet.dk

Produktion

Om du bestiller et standard-produkt eller får tilpasset net-type, størrelse eller farve på dit produkt, så er det takket været holdet her, at det kan lade sig gøre – det er heltene du aldrig ser, som får maskinen til at køre rundt.

Bjarne

Produktion

Bjarne har sin daglige gang på værkstedet, hvor han bygger insektnet på mål, til vinduer og døre. Vi har tilbudt ham nye handsker, men "Jeg kan være mere præcis på den her måde og det giver et bedre resultat."

Kell

Altmuligmand

Kell hjælper til når og hvor der er behov for det, såvel inde som ude, på kontoret, lageret, produktionen og hvis der skulle være noget med bilerne.

Lene

Medhjælper

Lene tager sig af små opgaver og hygger om resten af holdet hos Fluenet. Når altid rent, tingene står på sin plads, rundstykkerne står på bordet og der er frisk kaffe på kanden takker vi hende.

Montering

Når du får monteret fluenets produkter, så er det et af disse glade ansigter du møder.

Sten

Montør

Alderspræsident og fluenets længst ansatte medarbejder. En hyggelig fyr, som nyder godt af stor erfaring med vores produkter og kunder.

Martin

Montør

Martin har kørt for Fluenet i mange år og monteret utallige døre og vinduer for kunder i hele Danmark hos yderst tilfredse kunder.

Markus monterer en forsatsdør med insektnet hos en kunde

Markus

Montør

Markus kører rundt i hele Danmark og monterer vores produkter hos private og erhverv. Her er han i gang med at montere en dør med fluenet hos en kunde.

Jesper

Montør

Jesper er dedikeret til at levere fluenetløsninger i topkvalitet. Han sørger for, at dit hjem forbliver insektfrit.

Leif

Montør

Leif kører rundt i hele Danmark og monterer vores produkter hos private og erhverv. Her ses han foran bilen på lageret, før en tur til Esbjerg og omegn.

Alexander

Montør

Alexander har en øje for detaljerne og installerer fluenet med omhu, så du kan nyde en insektfri tilværelse.

Opmåling

Når du først kontakter os for at få målt op til fluenet, så vil det være en af disse glade drenge, der kommer på besøg og viser vores produkter frem, svarer på spørgsmål og giver dig et uforpligtende tilbud.

Claus

Opmåler

Claus er vores erfarne opmåler, der sikrer, at fluenettene passer perfekt til dine vinduer og døre.

Leif

Opmåler

Leif hjælper også til med at måle op, på sine ture rundt i hele landet.