Når du handler med Fluenet.dk, møder du måske kun en eller to af os. Selvom produktet er simpelt, så er vi mange om at løfte i flok, for at sikre vores høje kvalitet og levering til tiden. Hver og en af vores medarbejdere udfylder vigtige roller i at sikre private hjem og følsomme indeklimaer mod fluer og andre flyvende insekter.

Kontor

På kontoret sørger vi for, at du altid kan få en opmåler på besøg, webshop-ordrer ekspederes, montørernes ruter planlægges efter dine ønsker, at der bestilles nye varer hjem og du får svar på din henvendelse hurtigt.

Allan

Direktør

Allan grundlagde Fluenet.dk tilbage i 1994 under navnet OK Miljø A/S, efter en rejse til USA, hvor han blev inspireret af produktet som var meget almindeligt derovre og tænkte: "Det kunne vi godt bruge derhjemme."

Maria

Regnskab og fakturering

Maria er gift med Allan og har været med på rejsen helt fra start og hjulpet med nærmest alt. I dag sidder hun med det overordnede ansvar for regnskab og står for fakturering

Helena

Markedsføring

Helena styrer slagets gang i forhold til hjemmeside samt annoncer i blade, på internettet og hvor du ellers måtte se og høre om Fluenet.dk.

Telefon: 98 54 43 11
Mail: helena@fluenet.dk

Stine

Kundeservice

Stine er den venlige stemme du møder i telefonen og på mailen, når du kontakter Fluenet.dk. Hun hjælper vores kunder med alt i forhold til deres ordrer og svarer gerne på spørgsmål om vores produkter.

Værksted og lager

Om du bestiller et standard-produkt eller får tilpasset net-type, størrelse eller farve på dit produkt, så er det takket været holdet her, at det kan lade sig gøre – det er heltene du aldrig ser, som får maskinen til at køre rundt.

Bjarne

Produktion

Bjarne har sin daglige gang på værkstedet, hvor han bygger insektnet på mål, til vinduer og døre.

Tobias

Lager

Tobias har styr på vores lager, hvor han tager imod råvarer, finder varer frem til produktionen, hjælper montører med at pakke biler og klargøre webshop-ordrer til Danmark og udlandet.

Opmåling og montering

Har du mødt en af vores biler på landevejen, eller haft besøg af en opmåler eller montør, så er det et af disse glade ansigter er stødt på.

Markus monterer en forsatsdør med insektnet hos en kunde

Markus

Montering

Markus kører rundt i hele Danmark og monterer vores produkter hos private og erhverv. Her er han i gang med at montere en skydedør hos en kunde.

Leif

Montering

Leif kører rundt i hele Danmark og monterer vores produkter hos private og erhverv. Her ses han foran bilen på lageret, før en tur til Esbjerg og omegn.