Når du handler med Fluenet.dk, møder du måske kun en eller to af os. Selvom produktet er simpelt, så er vi mange om at løfte i flok, for at sikre vores høje kvalitet og levering til tiden. Hver og en af vores medarbejdere udfylder vigtige roller i at sikre private hjem og følsomme indeklimaer mod fluer og andre flyvende insekter.

Kontor

På kontoret sørger vi for, at alle hjulene i Fluenet-maskineriet drejer rundt. Hos os er du altid velkommen til at henvende dig, uanset om du ønsker at bestille en opmåling, har tekniske spørgsmål, har spørgsmål til din webshop-ordre, eller noget helt tredje.

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 98 54 43 11

Hvis du ikke kan fange os i åbningstiden, er du altid velkommen til at sende en mail på kontakt@fluenet.dk, så svarer vi dig, så hurtigt vi kan.

Allan

Direktør

Allans far grundlagde Fluenet.dk tilbage i 1994 under navnet OK Miljø A/S. Allan startede i virksomheden året efter, i 1995. I dag, små 30 år senere, er der ikke meget Allan ikke kan svare på når det kommer til fluenet, og han kan som regel finde en løsning på selv de mest udfordrende opgaver. Til daglig er det Allan, der står for det store puslespil, planlægningen af montørernes og opmålernes ruter, kan være. Allan har mange bolde i luften, men hvis du sender ham en mail, så svarer han så hurtigt han kan.

Mail: allan@fluenet.dk

Helena

Eksport og branding ansvarlig

I en mindre virksomhed som Fluenet.dk har de fleste mange forskellige hatte på. I det daglige er Helena er ansvarlig for alt lige fra eksport- og forhandlersalg, markedsføring, samt virksomhedsudvikling.Går du med en fluenet-forhandler i maven, eller er du influencer som godt kunne tænke sig et samarbejde, er det Helena du skal have fat i. Hvis ikke du fanger Helena på kontoret, er det sikkert fordi hun er på tur rundt til alle vores forhandlere. Derfor send hende gerne en mail på:

Mail: helena@fluenet.dk

Maria

Regnskab og fakturering

Maria er gift med Allan og har været med på rejsen helt fra start og har derigennem prøvet næsten alt lige fra kundeservice til opmåling og montering. Derfor findes der næsten helle ikke detspørgsmål Maria ikke kan svare på. Maria er vores allesammens forkromede overblik, og intet er væk, før Maria ikke kan finde det. I dag sidder hun med det overordnede ansvar for økonomien og regnskabet. Har du spørgsmål til din regning eller lign, er du altid velkommen til at sende Maria en mail på:

Mail: maria@fluenet.dk

~ Dit navn her ~

Kundeservice

Vi søger i øjeblikket dig som kunne tænke sig at være den første der møder kunderne hos Fluenet.dk.

Vi leder efter den venlige stemme man møder i telefonen og på mailen, når man kontakter Fluenet.dk. Du skal have lyst til at hjælpe kunderne med alt lige fra tilbud og ordrer, til spørgsmål om vores produkter. Falder det dig naturligt at gribe ansvaret og arbejde engageret, findes dit næste job måske her hos os.

Skriv meget gerne til kontakt@fluenet.dk

Opmåling

Hos os er et opmålingsbesøg både gratis og uforpligtende. Vi ønsker at du skal opnå det bedst mulige resultat – og det starter oftest med en opmåling. Når du får besøg af en af vores opmålere, så vil det være en af disse glade ”drenge”, der kommer på besøg og viser vores produkter frem, svarer på spørgsmål og giver dig et uforpligtende tilbud.

Claus

Opmåler

Claus er vores mest erfarne opmåler, der har været i virksomheden i imponerede 20 år. Det betyder også at han kender produkterne ud og ind, og sikrer, at fluenettene passer perfekt til dine vinduer og døre.

Claus er uden tvivl kundens mand og bruger gerne 5 minutter mere på at rådgive dig til den helt rigtige løsning.

Leif

Opmåler

Leif har hans første mange år i Fluenet.dk arbejdet som montør, men er i løbet af 2023 begyndt at køre som opmåler også. Denne kombination giver ham en helt særlig indgangsvinkel til at finde den gode løsning til netop dit hjem. Og er du rigtig heldig, får du besøg af Leif både til opmåling ogmontering.

Michael

Opmåler

Michael er vores ekstra opmåler, som træder til i spidsbelastede perioder, særligt hen over forår og sommer. Ved siden af sin opmåler tjans hos Fluenet.dk driver Michael et landbrug, så når han ikke kører rundt til kunder er han som regel hjemme og høste eller løse andre opgaver på gården. Måske er det, det vekslende arbejdsliv men Michael har en helt særligt næse for de kreative løsninger ude hos Fluenet kunderne.

Produktion

Om du bestiller et standard-produkt eller får tilpasset net-type, størrelse eller farve på dit produkt, så er det takket været holdet her, at det kan lade sig gøre – det er heltene du aldrig ser, som får maskinen til at køre rundt.

Bjarne

Produktion

Bjarne, som har været i virksomheden de sidste 18 år, har sin daglige gang på værkstedet, hvor han bygger insektnet på mål, til vinduer og døre. Har vi målt op hos dig, kan du være sikker på at din ordre kommer en tur forbi Bjarnes bord, inden den kommer ud til dig.

Vi har tilbudt ham nye handsker, men: "Jeg kan være mere præcis på den her måde og det giver et bedre resultat." Bjarne sætter nemlig en ære i præcision og finish.

Kell

Altmuligmand

Kell hjælper til når, og hvor der er behov for det. I virkeligheden burde hans titel være ”dagens helt i skysovs” fordi han altid træder til. Om det er en pære der skal skiftes, kabler der skal trækkes, prøver der skal produceres eller rest varer der skal sorteres, så er Kell på pletten. Og nåh-ja, så er han eneste sjællænder i et ellers meget jysk firma.

Lene

Medhjælper

Lene tager sig af små opgaver som at sætte net i prøver og åbne-lukkelemme, og så hygger om resten af holdet hos Fluenet. Lene er mor til Maria, men agerer mor for os alle, hvilket vi elsker hende for. For helt ærligt, hvem elsker ikke at få kaffen serveret direkte på skrivebordet?

Montering

Som en af vores serviceydelser tilbyder vi naturligvis og montage af vores produkter, samt service besøg til gamle net, der trænger til en kærlig hånd. Når du får besøg af os, enten til montering eller reparation, så er det et af disse glade ansigter du møder.

Sten

Montør

Sten er vores alderspræsident, som har 10 års erfaring hos Fluenet.dk. Sten er hvad man på godt jysk kalder en lun fyr, der nyder godt af sin store erfaring med vores produkter og kunder. Men der er 2 ting Sten elsker mere end sine kolleger hos Fluenet.dk, nemlig roen når han er ude at fiske, og et godt stykke kage.

Martin

Montør

Martin har, som mange af vores montører, kørt for Fluenet i mange år og monteret utallige døre og vinduer for kunder i hele Danmark hos yderst tilfredse kunder. Martin er vores spasmager og altid god for en røverhistorie. Så skal du have besøg af ham er du sikker på at det ikke bliver kedeligt.

Markus monterer en forsatsdør med insektnet hos en kunde

Markus

Montør

Markus er endnu en af vores dygtige montører, som i mange år har kørt rundt til kunder i hele Danmark, og monteret og repareret Fluenet hos vores kunder. Markus er oprindelig fra Tyskland, så hans jyske dialekt er lige lidt mere særlig end vi andres.

Jesper

Montør

Jesper er en af vores yngre montører, og har indtil nu været i firmaet i godt 2 år. Dette stopper ham dog ikke i at levere et godt resultat i topkvalitet ude hos dig, og vi håber at have Jesper som Fluenet-mand i mange år endnu. Når Jesper ikke skruer i Fluenet, elsker han at skrue i biler, hvilket de fleste weekender går med.

Leif

Montør

Leif har siden 2019 kørt Danmark tyndt og monteret vores produkter hos private og erhverv. Her ses han foran bilen på lageret, før en tur til Esbjerg og omegn. Leif er, som mange af vores montører, altid klar på en specialopgave. Derfor var han også klar da de norske og svenske forhandlere skulle undervises i opmåling og montering i starten af 2023.

Alexander

Montør

Alexander er yngste skud på stammen. Med et fast monteret smil og godt håndværk kører han rundt i hele landet i sin Fluenet-bil. Alexander har et godt øje for detaljerne og altid godt humør, uanset om det regner eller sner. Ligesom med Jesper, håber kollegerne hos Fluenet.dk at Alexander bliver i firmaet i mange år endnu.