Insektnet rullegardin

Kan monteres både lodret og vandret, foran vinduer eller døre.

Rullegardin myggenet, som holder insekterne ude

Rullenet med myggenet fra fluenet.dk fungerer præcis som et almindeligt rullegardin, bortset fra, at det lukker helt til for vinduesrammen. Rullegardinet passer til alle boligtyper og næsten alle slags vinduer. Med myggenet for vinduerne undgår du, at enhver form for flyvende insekter finder vej ind i dit hjem. Rullegardinet gør det nemt at betjene vinduet uden at skulle fjerne det fastmonterede net. Du trækker blot dit net op, så du får adgang til at åbne eller lukke vinduet, og så trækker du det straks ned igen, så insekterne ikke finder vej ind ad det åbne vindue.

Rullegardin insektnet efter mål

fluenet.dk kan levere rullegardinet i standardmål. Vores sortiment spænder over bredder fra 43 cm til 153 cm i intervaller af 2,5 cm, altså 45 forskellige bredder som standard. Vi tilbyder også specialmål, hvor nettet produceres efter målene på dine vinduer. Nettet dækker vindueshøjder op til 170 cm, uanset hvilken størrelse du køber. Du kan købe rullegardin efter standardmål eller som specialmål online direkte via vores webshop – hurtigt og enkelt. Du kan også få vores montør til at komme ud og måle op til myggenet, fluenet og insektnet, så du er helt sikker på at få et net, der passer perfekt til dine vinduer. Et besøg fra vores montør for opmåling til net er naturligvis ganske gratis og uforpligtende.

Fungerer også til ovenlysvinduer

Et rullegardin du selv kan montere

Billedet ovenfor er af Nicole, fra de videoer hun har sendt os af hendes proces med selv at installere nettet i stue og soveværelse.

Insekt rullegardin i høj kvalitet

Køb rullegardin myggenet hos fluenet.dk så er du sikret net i den bedste kvalitet, og med den længste holdbarhed. Rullegardin med net fra fluenet.dk sikrer dig net med mange års holdbarhed. Systemet er bygget ind i en ultra kompakt aluminiumskassette. Glideskinnerne er ligeledes lavet i aluminium, hvilket gør, at de holder sig pæne og funktionelle i mange år. Selve nettet er fremstillet i glasfiber, og det er derfor yderst modstandsdygtigt og kan sidde i vinduet i mange år uden at vise tegn på slid. fluenet.dk importerer materialerne til vores myggenet fra nogle af markedets bedste producenter.

Se monteringsvejledning til myggenet rullegardin her

Pris pr. rullenet med skinner og rammer i aluminium.

Priser fra kr. 1.000,-

Kr. 800,- ekskl. moms

Alle priser er uden montering og levering.

Fås som standard i hvid (RAL 9010) men kan købes i næsten alle RAL farver

Valgfri RAL-farve: pris fra 1300,-  læs mere.

45 forskellige bredder fra 43-153 cm med 2,5 cm interval. 170 cm i højden.

Kan monteres på selve karmen, eller inde i karmen.

Produktet kan leveres med Pollennet for en merpris, men det er ikke muligt at få Petnet, da det kraftigere net, fylder for meget i kassetten.

Har du spørgsmål til produktet eller ønsker et uforpligtende tilbud, så kontakt os endelig – vi kommer gerne forbi og måler op, hvor du også kan mærke produktet, før du køber.

Husk!

Vi kommer altid selv og foretager opmåling af dine vinduer eller døre.

Vi afgiver et uforpligtende tilbud på stedet. Så er du sikker på at få leveret både den rigtige størrelse og til den rigtige pris.

Denne service er ganske gratis – gælder til bro- og landfaste områder.

Prisoversigt for rullenet

B: 43 – 63cm H: 170cm
Kr. 1.000,-
Kr. 800,- ekskl. moms
B: 65,5 – 93cm H: 170cm
Kr. 1.125,-
Kr. 900,- ekskl. moms
B: 95,5 – 118cm H: 170cm
Kr. 1.250,-
Kr. 1.000,- ekskl. moms
B: 120,5 – 138cm H: 170cm
Kr. 1.450,-
Kr. 1.160,- ekskl. moms
B: 140,5 – 153cm H: 170cm
Kr. 1.625,-
Kr. 1.300,- ekskl. moms

Contact to Listing Owner

Captcha Code