Insektnet til erhvervslivet: Porte, døre, vinduer og ventilation

Vi leverer skræddersyede løsninger indenfor insektnet til ventilation, vinduer og porte til det danske erhvervsliv, plejehjem, offentlige institutioner, restauranter, fødevareproducenter og mange flere.

Vi har stor erfaring med insektnet til industrien, selv under vanskelige forhold.

Alle indgange skal sikres

Netdøre, netvinduer, samt net foran ovenlysvinduer er f.eks. et “must” for en lang række fødevare virksomheder over hele landet, for at kunne opfylde myndighedernes krav til hygiejnen i disse virksomheder.

Også hensynet til medarbejdernes behov for frisk luft betyder i mange tilfælde, at det er nødvendigt at montere insektnet foran vinduer og døre, for at kunne få den friske luft indenfor, uden samtidig at lukke insekter eller fugle ind.

"Vi kan holde insekter udenfor køkkenet, samtidig med at vi kan have døren åben når det er dejligt vejr."

Peter, gastronomisk chef hos Madklubben i Aarhus.

Se videoen om hvorfor Fluenet.dk’s insektnetsdøre var den helt rigtige løsning, for den populære take-away restaurant i Aarhus.

"De ville gerne have gennemtræk i produktionshallerne og lagerhallerne, ydermere, at de holder skadedyr ude."

Martin, montør hos Fluenet.dk.

Vi tog med Martin ud på job, hvor han fortæller om kundens ønsker og fremviser løsningen han har monteret for dem.

"Vi har i vores internat i Billund et par gange haft frække katte, der lige har set deres snit til at komme ud at opleve verden, når der er blevet luftet ud i sommervarmen."

Jannie, Internatsleder hos Kattens Værn

Fluenet har sponseret Petnet til Kattens Værn, så de kan lufte ud, uden at gæsterne stikker af.

Brug vores mange års erfaring

Fluenet.dk er etableret i 1994 og importerer alle vores fluenetsprodukter fra USA og Holland.

Alu-profilerne importeres i hele længder, som herefter opskæres efter mål til den enkelte opgave og samles, på eget værksted. Hele produktionen foregår således uden fordyrende mellemled.

Vores hovedleverandør er The RITESCREEN Company fra USA. Denne virksomhed er etableret i 1948, og er med sin mangeårige erfaring og høje kvalitetsniveau blevet verdens største leverandør af insektnet og dermed også en garanti for et godt produkt.

Fødevarestyrelsens Hygiejnevejledning

“Virksomheden skal sikre sig mod skadedyr, fx rotter, mus, måger, duer, kakerlakker og andre insekter m.m.” skriver Fødevarestyrelsen i sin Hygiejnevejledning (nr. 9042 af 29-01-2021).

  • Der er net for ventilationsåbninger og åbne vinduer.
  • Vinduer og døre slutter tæt.
  • Ikke sikrede døre og vinduer så vidt muligt holdes lukket.
  • Der fx er selvlukkere på døre til det fri fra produktionslokaler.

Fluenet.dk tilbyder skræddersyede løsninger til blandt andet fødevarevirksomheder, som overholder gældende krav.

Hvad siger loven?

“Virksomheden skal sikre sig effektivt mod skadedyr, fx rotter, mus, måger, duer, kakerlakker og andre insekter m.m., som kan have betydning for fødevaresikkerheden. Det indebærer bl.a., at virksomheden skal være effektivt sikret både udenfor og i lokalerne, så der ikke kan komme skadedyr ind i virksomheden. Virksomhedens forebyggelse mod og bekæmpelse af skadedyr kan ske i samarbejde med skadedyrsbekæmpere.”

Læs mere om lovgivningen indenfor fødevareområdet, hos Fødevarestyrelsen (Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri):

foedevarestyrelsen.dk

Vi lever af glade kunder!

Og dem har vi heldigvis, igennem mere end 25 år, haft rigtig mange af, indenfor en lang række forskellige brancher. Her er blot et lille udsnit, af nogle af de virksomheder, hvor vi har hjulpet med at sikre alt fra elektronik og lægemiddelproduktion til fødevarer og uvurderlige kunstværker:

Virksomheder

Offentlige institutioner

Og mange, mange flere…

Nem at rengøre og vedligeholde

Såvel netdøre, som netvinduer vil med tiden blive støvede og snavsede, ligesom fluer og andre insekters efterladenskaber vil blive efterladt på nettet. Fluenet rammerne er derfor konstrueret således, at de nemt kan nedtages og opsættes igen på et øjeblik, uden brug af værktøj! Alle vores produkter kan rengøres i almindeligt kendte rengøringsmidler, med en blød børste under en bruser eller vandslange.

Læs den komplette vejledning i rengøring og vedligehold af fluenet her.

Ønsker du rådgivning til hvordan din virksomhed kan sikre et følsomt indeklima?

Vi står til rådighed som rådgiver i forbindelse med nybyggeri, renovering eller sikring af eksisterende produktionsmiljøer. Jo før du involverer os, jo bedre et resultat kan vi levere.

Træk på vores mere end 25 års erfaring ved at ringe eller skrive allerede i dag:

Kontaktformular

98 54 43 11

kontakt@fluenet.dk