Tophængte vinduer giver rig mulighed for frit at vælge mellem mange typer insektnet, herunder:

  • Insektnet i fast ramme – den eneste løsning, hvis du har kæledyr eller allergi og ønsker specialnet monteret
  • Rullenet
  • Plissé insektnet
  • DUO-plissé

Vil du vide mere om, hvad de forskellige produkter tilbyder, så kig endelig nærmere på de enkelte sider, eller læs vores sammenligning længere nede:

Er der forskel på insektnet i fast ramme, som rullenet, plissé eller DUO-plissé?

Ja, og det kan være afgørende for hvilken løsning du skal vælge. Til tophængte vinduer kommer vores fluenet i fast ramme med en lille lem, så du nemt kan betjene vinduet og lukke til igen. Den faste ramme behøver altså ikke være en besværlig løsning og er desuden det eneste af vores produkter, som kan leveres med specialnet som Petnet (til kæledyrsejere) eller Pollennet (til allergikere).

Har du ikke behov for specialnet, er der frit valg på alle hylder. Beslutningen skal her bero primært på, hvilket rum nettet skal monteres i. Til soveværelser, kontorer eller stuer uden gardiner, anbefaler vi DUO-plissé, da du så får insektnet og fluenet i ét og samme produkt. Er det ikke nødvendigt at holde lys ude, så vælg enten det glatte rullenet eller det flotte plissénet, alt efter hvilket look du synes passer bedst til dit hjem.

Er du i tvivl om hvilken løsning du skal vælge, har vi lavet en guide der kan hjælpe dig med at tage den rigtige beslutning her:

Køb fluenet, myggenet og insektnet til tophængte vinduer – vi måler gratis op

Har du tophængte vinduer og plages af insekter, har vi hos fluenet.dk udviklet den perfekte løsning!

Vores sædvanlige fluenet af høj kvalitet leveres ved tophængte vinduer inklusiv en lem, så du let kan tilgå håndtaget og åbne og lukke vinduet som normalt.

Insektnetrammen monteres på den indvendige side af vinduet med 4 – 8 “vridere”, således at hele insektnettet kan tages af, for at gøre det lettere at rengøre insektnet og vindue, f.eks. ved vinduesvask.

Som udgangspunkt leveres løsningen med standard-net, men der kan også tilvælges enten Petnet, hvis du har kæledyr der kunne finde på at kradse i nettet, eller pollennet, hvis du døjer med allergi.

Som alternativer til denne løsning, kan du til tophængte vinduer overveje:

Udover vores elegante løsning med en lem til tophængte vinduer, har vi også udviklet smarte løsninger til andre vinduer, f.eks.:

Få overblik over vores vinduesløninger med insektnet her.

Vil du have et insektfrit indeklima, så kontakt os allerede i dag og book en gratis opmåling. Så ses vi til en snak om hvilken løsning, der er den helt rigtige for dig.

Har du kæledyr, som skal holdes inde? Eller pollen ude?

Alle vores produkter med fast ramme, som eksempelvis vores net til tophængte vinduer, kan leveres med ekstra kraftigt insektnet, som kan modstå katte- og hundepoter. Læs mere om Petnet her.

Udover Petnet tilbyder vi også Pollennet, som stopper op til 100 % af pollen fra at komme ind og hjælper med at forebygge allergiske reaktioner indendørs.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, så kontakt os endelig for personlig rådgivning.

Pris pr. vindue eller op til 1 m² aluminiumsramme med påmonteret glasfiber insektnet inkl. lukkelem.

Priser fra kr. 950,-

Kr. 760,- ekskl. moms

Ramme og lukkelem leveres som standard i hvid (RAL 9010), brun (RAL 7022), sort (RAL 9005), men kan farves i næsten alle RAL-farver – læs mere. 

Valgfri RAL-farve: pris fra 1225,-

Petnet koster 225,- ekstra pr. m² (minimum 225,-).

Pollennet koster 300,- ekstra pr. m² (minimum 300,-).

Priseksempel for 1 m² ramme inklusiv lukkelem i valgfri RAL-farve med Pollennet: 1625 kr.

Priserne er uden montering og levering.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud – vi kommer gerne og foretager en gratis opmåling og giver dig et tilbud på stedet.

Husk!

Vi kommer altid selv og foretager opmåling af dine vinduer eller døre.
Vi afgiver et uforpligtende tilbud på stedet. Så er du sikker på at få leveret både den rigtige størrelse og til den rigtige pris.
Denne service er ganske gratis – gælder til bro- og landfaste områder.

Har du spørgsmål? Læs her

Se nærmere på vores produkter