Forsatsdøre med insektnet

En forsatsdør med insektnet passer til alle

Vi sælger døre med insektnet, fluenet og myggenet. En forsatsdør med insektnet passer til stort set alle døre, og er en funktionel og betjeningsvenlig løsning.

En forsatsdør med net monteres direkte uden på dørkarmen på din normale dør, og fungerer herefter som en almindelig dør. En forsatsdør er udstyret med net, der sikrer dit hjem imod alle former for fluer, myg og insekter.
Vores forsatsdør med insektnet monteres udvendigt på indadgående døre, eller indvendigt på udadgående døre. Insektnet forsatsdøren monteres på karmens yder- eller inderside med de medfølgende aluminiumskarme.

fluenet.dks insektnet døre er så stabile i konstruktionen, at vi kan fjerne midtersprossen, hvis man ønsker frit udsyn.

Med en forsatsdør med net fra os, har du markedets bedste sikring mod insekter i hele den danske sommerperiode. Du har nu mulighed for at lufte ud og samtidig holde alle former for insekter ude fra hjemmet.

Insektnet fra fluenet.dk leveres efter mål

Du får den bedste løsning med insektnet døre fra fluenet.dk. Når du bestiller en forsatsdør fra fluenet.dk, kommer vi gratis ud og tager mål til din dør. Ud fra målene kan montøren give dig et tilbud på en samlet løsning med alt, hvad du har brug for inden for insektnet. Han tager målene med retur til værkstedet, hvor nettene produceres, hvorefter han leverer og installerer den færdigproducerede dør samt øvrige bestilte insektnet.
Når du køber en forsatsdør, er det vigtigt, at den har en størrelse, der passer til målene på din dør. En forsatsdør monteres på dørkarmen, og det er målene på denne, døren skal matche. Vi anbefaler, at man lader vores montør måle op til døren. På denne måde er man sikret det bedste resultat, og det er helt gratis og uforpligtende.

Har du børn eller dyr i hjemmet, tilbyder vi at montere det kraftige, klo- og bidefaste Petnet, ligesom du købe børne/hundegitter til forsatsdør, for at beskytte døren mød børn, kæledyr og generelt daglig brug.

Man kan desuden tilkøbe en automatisk dørlukker til forsatsdøren. Den sikrer dig, at døren holdes lukket, også hvis du glemmer at lukke den efter dig, så du altid har insektnet for døren, og dermed frit kan nyde et insektfrit hjem.

Forsatsdøre – Tekniske detaljer

En forsatsdør med net monteres direkte uden på dørkarmen på din normale dør. Og/ellers laves en ny karm, som evt monteres i karm.

Døren leveres altid med alu-karm til direkte montering på den originale dørs karm, eller vi kan montere en ny karm på muren, så De undgår skruer i Deres dør.
Forsatsdøren er konstrueret  af 1” x 2” aluminiumsprofiler.
Kraftige indvendige alu-hjørnesamlinger giver en robust og stabil netdør, der ikke kan vride sig.
Aluminiumsprofilerne er pulverlakerede.

Populært valg til erhverv

Vores forsatsdøre er ofte valget, når vores erhvervskunder skal have sikret ind- og udgange. Det skyldes at døren er robust og kan sikres yderligere med gitter. En anden vigtig funktion, er at døren kan holdes åbent, så det er nemt at gå ind og ud med varer.

Herunder kan du se cases fra to af vores erhvervskunder, som har valgt forsatsdøren:

Pris pr. dør inkl. dør, karm, net, håndtag og gummi-fejestykke.

Priser fra kr. 3000,-

Kr. 2400,- ekskl. moms

Priserne er uden montering/levering.

Alurammen er vedligeholdelsesfri og leveres som standard i hvid (RAL 9010), brun (RAL 7022), sort (RAL 9005), men kan farves i næsten alle RAL-farver – læs mere. 

Valgfri RAL-farve: pris fra 4000,-

Petnet koster 225,- ekstra pr. m² (minimum 225,-).

Pollennet koster 300,- ekstra pr. m² (minimum 300,-).

Alle vores forsatsdøre med insektnet laves på specialmål. Indhent venligst tilbud – det er naturligvis ganske gratis og uforpligtende at få vores opmåler på besøg.

Standard til forsatsdør og kan købes som reservedele

Trykknap håndtag

Trykknap håndtag på frontside af netdør

Gummi fejestykke

Regulerbart bundstykke med gummi-fejestykke

Trykknap håndtag

Trykknap håndtag på bagside af netdør, lukkebeslag

Ekstra udstyr til forsatsdør

Børne/hundegitter til beskyttelse af net

Fra kr. 550,- inkl. moms
Fra kr. 440,- ekskl. moms

Automatisk dørlukker

kr. 375,- inkl. moms
kr. 300,- ekskl. moms

Husk!

Vi kommer altid selv og foretager opmåling af dine vinduer eller døre.
Vi afgiver et uforpligtende tilbud på stedet. Så er du sikker på at få leveret både den rigtige størrelse og til den rigtige pris.
Denne service er ganske gratis – gælder til bro- og landfaste områder.

Har du spørgsmål? Læs her

Se nærmere på vores produkter