Hvilken løsning er den bedste?

Det korte svar er, at det afhænger af dine behov. Her får du vores bedste råd til selv at kunne vælge det rigtige produkt.

Læs med her, hvor vi på baggrund af en række spørgsmål hjælper dig med at finde frem til de bedste løsninger for dig.

Går du i stå undervejs eller ønsker personlig rådgivning, så er du altid velkommen til at kontakte os eller bestille en gratis opmåling.

Har du kæledyr?

Har du en kat, hund, undulat, rotte eller andet kæledyr, som for alt i verden ikke må komme ud og må i dag nøjes med at åbne vinduer og døre på klem? Hos Fluenet kender vi alt for godt udfordringen med at skulle “nøjes” med kun at åbne vinduerne en lille smule eller lukke kæledyrene inde i deres bure, når sommerens varme kommer.

Vores ekstra kraftige Petnet giver dig mulighed for at lukke den friske luft ind, uden at dine kæledyr slipper ud. Nettet er klo-, næb- og bid-fast, så du roligt kan slippe katten, hunden og fuglen fri inde.

Fordi Petnet er kraftigere, passer det ikke ind i diverse rulle-produkter, og er dermed kun egnet til vores fast-ramme produkter, det vil sige, de af vores produkter som anvendes til:

Særligt til forsatsdøre anbefaler vi, for at skåne nettet mod børn, hunde og andet, at tilvælge et gitter.

Skal du have mulighed for mørklægning?

Til kontoret, TV-stuen og soveværelset kan det være rart at kunne lukke af for både insekter og lys – og samtidig have fri adgang til at åbne vinduet.

Til dette anbefaler vi vores DUO-plissé, et rullegardin med både insektnet og mærklægningsgarden i ét.

DUO-plissé monteres ligesom vores andre rullegardiner med skinner, så det lukker helt tæt, for både insekter og lys. Det betyder også at det kan monteres i vinduer med hældning og er derfor den perfekte løsning, til ovenlysvinduer.

Dobbelt-døre eller vinduer?

skydedoer01
Skydedør med insektnet

Har du dobbelte døre/vinduer, hvor du kun åbner i den ene side, vil en skydedør eller insektnet til sidehængt vindue være at foretrække. Her kan du nemt skubbe insektnettet til side for at få adgang til vinduet eller døren.

Har du behov for adgang til begge døre, så vil vi i stedet foreslå en dobbelt rulledør. Her monteres en kassette med insektnet  i begge sider af karmen, som let kan rulles fra og i igen, når du skal ind og ud.

Har du kæledyr, vil du som nævnt tidligere være begrænset til skydedøren, som er i fast ramme, da Petnet ikke passer ind i kassetten med rullenettet.

Job_0594 II
Dobbelt rulledør med insektnet

Skal det bare være nemt og let at skjule?

Hvis du ikke har nogle særlige behov, men blot skal have en praktisk løsning, som bare skal være til rådighed i sommermånederne og måske helst ikke gøre væsen af sig resten af året: Så er vores simple rullenet løsningen til dig.

Rullegardinet med sit tynde og diskrete insektnet giver mest muligt lys og er nemt at betjene: Et let tryk på gardinet og det ruller sig selv op igen – se videoen for en demonstration.

Vil du have andre farver?

Vores rammer med fluenet kan farves i alle RAL farver, så de kan passe perfekt ind i dine karme. Vi anbefaler at vælge samme farve som dine døre og vinduer, for at skjule produktet mest muligt. Men det er naturligvis muligt at vælge en kontrastfarve, som skiller sig ud.

Som udgangspunkt er vores produkter hvide (RAL 9010), den mest almindeligt anvendte hvide farve til dør- og vindueskarme.

RAL-farvning af insektnet bestilles enten via telefon, mail eller hos opmåleren, når vi er på besøg.

Særlige ønsker eller behov?

Hos Fluenet.dk har vi mange års erfaring med installation af specialløsninger indenfor insektværn hos både private og erhverv.

Har du ikke fundet en løsning, som passer til lige netop dine ønsker, eller har du spørgsmål inden du bestiller, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice her:

Interesseret i at lære mere om hvad der sker, når du bestiller hos Fluenet.dk? Det kan du lære mere om her:
Bag kulisserne hos Fluenet.dk