Fluenet, myggenet og insektnet døre

Er du træt af altid at skulle gå stille med dørene henover sommeren for at holde insekterne ude? Med vores fluenet døre kan du lade hoved-/terrassedøren stå på vid gab og stadig holde insekterne ude.

Når den danske sommer for alvor sætter ind, så bruges meget af tiden udenfor. Dørene i huset står ofte på vid gab, når man ikke skal bekymre sig om at man lukker varmen ud, og så kan man frit gå ind og ud og nyde sommervejret. Når man bevæger sig indenfor om aftenen, kan man dog opleve, at alskens insekter har indtaget hjemmet, mens man selv nød vejret udendørs. fluenet.dk sælger insektnet døre, der lader dig slippe for denne bekymring. Lad blot hoved-/terrassedøren stå åben. Insektnet døren holder insekterne ude. Du kan altså nyde den friske luft både ude og inde.

En insektnet dør fra fluenet.dk har den fordel, at nettet er næsten usynligt. Dermed bliver din udsigt ikke væsentligt forringet, uden du skal gå på kompromis med de funktionelle egenskaber.

Fleksible løsninger med Fluenet

Vi tilbyder forskellige løsninger inden for insektnet døre. Hvilken insektnet dør, der passer bedst til netop din dør, og dit hjem, afhænger af flere ting. Tag et kig på vores forskellige modeller, så er du godt forberedt, inden du får besøg af vores montør. Montøren rådgiver dig naturligvis også omkring den rigtige løsning.

Vi har insektnet døre i modellerne forsatsdøre, skydedøre og rulledøre. Forsatsdøren monteres på karmen af din almindelige dør og betjenes ganske som en normal dør. Skydedøren egner sig bedst til skydedøre og franske døre. Døren skydes fra side til side og kræver et minimum af plads. Rulledøre fylder ligeledes mindre end en almindelig dør, og her trækker man nettet til side som en slags lodretstående rullegardin.

Med en insektnet dør af modellen forsatsdør kan det være en god idé at påmontere et børne/hundegitter, der forhindrer skade på nettet.

Kontakt os

98 54 43 11
kontakt@fluenet.dk
Hobro Landevej 126, 8830 Tjele

Telefontider:
Mandag til torsdag 8:30-16:00
Fredag 8:30-14:00

Ring til os nu

Husk!

Vi kommer altid selv og foretager opmåling af dine vinduer eller døre.
Vi afgiver et uforpligtende tilbud på stedet. Så er du sikker på at få leveret både den rigtige størrelse og til den rigtige pris.
Denne service er ganske gratis – gælder til bro- og landfaste områder.

Har du spørgsmål? Læs her

Se nærmere på vores produkter