Gardiner til ovenlysvinduer behøver ikke hænge og flagre, så der kommer lys og insekter ind i siderne — vi tilbyder tre gode løsninger:

  • Rulle-insektnet
  • Plissé insektnet
  • DUO-plissé, til at holde både insekter og lys ude af f.eks. soveværelset

Vi kommer gerne og måler op til begge løsninger – det er ganske gratis og du får et tilbud inden vi kører igen. Læs mere om de to nettyper her:

Hvad er forskellen på rullenet, plissénet og DUO-plissé?

Alle vores produkter har en tætlukkende ramme, som monteres udenpå eller inde i vindueskarmen alt efter dit ønske. Forskellen på de tre er, at rullenet er fladt, mens plissénet er plisseret og dermed har et lidt andet udtryk. DUO-plissé kommer udover insektnet, som kan lukke lys ind og holde insekter ude, også med et indbygget mørklægningsgardin. DUO-plissé er derfor ofte det bedste valg til eksempelvis et soveværelse eller kontor, hvor sollys kan forhindre søvn eller genere dig, mens du arbejder ved computeren. I husets andre rum, hvor du ikke har behov for mørklægning, kan der til tag- og skråvinduer anvendes rulle- eller plissénet.

Vi kommer og måler op til dit nye rullegardin til tagvindue, skråvindue eller ovenlysvindue

Er du interesseret i at høre mere om vores rullegardin, mørklægningsgardin og insekt i én-løsning, så kontakt os allerede i dag på 98 54 43 11 for en uforpligtende snak eller bestil en gratis opmåling.