Standard-løsningen, der som udgangspunkt anvendes i alle vores produkter, er et 1 mm tykt glasfibernet overtrukket med med sort farve.

Vores almindelige insektnet udmærker sig ved at være billigt, langtidsholdbart, let at rengøre og yderst fleksibel i sin anvendelse.

Har du udelukkende behov for at holde insekter ude, er det derfor ofte den bedste løsning.

Til kæledyrsejere og allergikere, tilbyder vi særlige net, som er mere modstandsdygtige overfor kløer eller mere finmasket og belagt med en særlig overflade, som giver nettene yderligere egenskaber. Læs mere om de to nettyper her:

Produkter med almindeligt insektnet

Vores standard insektnet monteres uden meromkostninger i alle vores faste rammer og rulle-produkter. De eneste undtagelser er plissé-produkter, hvor nettet ikke kan anvendes. Det er også denne type net vi anvender i erhvervsøjemed, f.eks. når vi laver specialløsninger til følsomme indeklimaer som muséer, produktionslokaler og plejehjem, hvor insekter kan gøre skade eller være til gene.

Herunder ser du et udpluk af de mange forskellige anvendelsesmuligheder.

Erhverv: Porte, udluftning mm.

4. Nettet monteres med spline, som holder nettet på plads.

Kan man få hvidt insektnet?

Vi tilbyder ikke ikke insektnet i hvid og årsagen er meget simpel: Det er næsten umuligt at se ud af et hvidt net, da det reflekterer alt lys. Så selvom det virker som en god idé at bruge hvidt insekt til dør, så har vores (og kundernes) erfaring været så dårlig, at det ikke giver mening at tilbyde som produkt.

De sorte net vi tilbyder absorberer lys og minimerer kun lysindfald med 3 % (for vores standardnet), en smule mere for det kraftige petnet og finmaskede pollennet.

Kontakt os

98 54 43 11
kontakt@fluenet.dk
Hobro Landevej 126, 8830 Tjele

Telefontider:
Mandag til torsdag 8:00-17:00                                                                     Fredag 8:00-15:00

Ring til os nu

Husk!

Vi kommer altid selv og foretager opmåling af dine vinduer eller døre.
Vi afgiver et uforpligtende tilbud på stedet. Så er du sikker på at få leveret både den rigtige størrelse og til den rigtige pris.
Denne service er ganske gratis – gælder til bro- og landfaste områder.

Har du spørgsmål? Læs her

Se nærmere på vores produkter