I løbet af de sidste par somre har der været en gradvis udvikling med langt flere af de blodsugende væsener end tidligere. Her snakker vi ikke om vampyrer, men myg. Et vådt forår skaber gunstige forhold for udklækning af mange myggeæg i midlertidige vandhuller, skov- og moseområder. Hvis den efterfølgende sommer er rig på varme, bliver myggene også mere aktive og ivrige efter at stikke. Specielt i skumringen og de tidlige morgentimer er myggene ude for at forsyne sig. Mange danskere bliver så irriteret på de små plageånder, at de går til modangreb med alverdens midler i kampen mod de summende og stikkende myg.

De lune sommeraftener og nætter kan være svære at komme igennem, hvis først myggene trænger ind i dit hjem. Der findes mange husråd for at forhindre, at man vågner op med en plantage af sviende myggestik på kroppen. Myggespray, myggeolier, dæmpet belysning, bukser og langærmede trøjer er blot nogle af dem. Afhængig af antallet af myg og hvor man befinder sig, er disse husråd ikke altid nok til at holde myggene væk.

Undgå myggestik med myggenet

Hvis du vil undgå at få din sommer spoleret af kløende myggestik, kan du sikre dig effektivt med et myggenet. Både i hjemmet, campingvognen og sommerhuset er det en god idé at skærme dine vinduer og døre mod myggene.

Som Danmarks største specialvirksomhed inden for fremstilling og montering af fluenet, myggenet og insektnet, vil vi altid anbefale de myggeplagede danskere at vælge den mest effektive løsning til problemet. Der er ingen vej udenom. Skal myggene holdes fra døren, så er det op med myggenettene.

Foruden myggenet i vinduerne, kan det være en god løsning at få monteret en forsatsdør med myggenet. Forsatsdør med myggenet er en praktisk og funktionel konstruktion, der monteres direkte på dørkarmen. Derved tjener den som en ekstra dør, der dog ikke forhindrer dig i at lave gennemtræk og lufte ud. Myggenet holder myg og andre insekter ude, uden at dine døre og vinduer behøver at være forsvarligt lukkede eller på hasper.

Klar til en myggefri sommer

Det er altså muligt at nyde sommeren uden at skulle bekymre sig om de små, summende væsener. Vi tilbyder altid gratis og uforpligtende opmåling af dine døre og vinduer til montering af dine myggenet. Desuden står vi også for selve monteringen, og giver dig naturligvis en fast pris på forhånd. Læs mere om gratis opmåling her.

Med et korrekt monteret myggenet kan du sove roligt i forvisning om, at dit hjem ikke bliver invaderet af sultne myg i de lyse sommernætter. Myggenet er den pæne og næsten usynlige løsning, der kan tilpasses individuelle behov. Har du husdyr, kan der monteres ekstra stærke net eller et gitter for ekstra beskyttelse af nettene. Myggenet er din garanti for et insektfrit indeklima – hele sommeren.