Slut med flugtforsøg fra Kattens Værn

Petnet sikrer at frisk luft kan komme ind, uden kattene stikker af

“Vi har i vores internat i Billund et par gange haft frække katte, der lige har set deres snit til at komme ud at opleve verden, når der er blevet luftet ud i sommervarmen. Det sker typisk ved, at kattene sidder på lur ved døren og lige smutter ud i kontorområdet med de  åbne vinduer, når en medarbejder skal ind at fodre dem eller gøre rent” fortæller Jannie Meyer, Internatsleder hos Kattens Værn i Billund.

Jannie fortæller desuden at “Petnet er en virkelig god løsning, da nettet er i en kraftig kvalitet, og opsætningen er tilpasset netop dine vinduer eller døre.”

Læs artiklen om nettene, bragt i Kattens Venner her (PDF).

Hos Fluenet er vi ligeledes rigtig glade for at kunne hjælpe. Allan Jensen, Direktør, udtaler: “Vores sponsoret af Petnet til Kattens Værn gør mig glad. Her fik vi muligheden for at levere en løsning, som er til glæde for internatets gæster og medarbejdere, og gør en forskel i hverdagen. Nettet er lavet af vinylbelagt polyester og kan holde til at katte kradser og klatrer i det.”

Nettene hos Kattens Værn er monteret indvendigt i en fast ramme med en låge, således at vinduet let kan betjenes. Rammen sidder fast med vridere, så det let kan afmonteres og rengøres på begge sider. På billedet ses en hvid ramme, men den fås i valgfri RAL-farve.

Fakta

Kattens Værn blev grundlagt i 1933 og hjælper herreløse og vildtlevende katte i Danmark.

Hjælpen består af at tilbyde katte til adoption, behandling på deres Cat Friendly katteklinikker samt indfangning af herreløse og vilde katte.

I 2023 fandt Kattens Værn nye hjem til 1.109 katte og genudsatte 498 katte, efter behandling på en af deres fire klinikker.

Kattens Værn er afhængig af støtte fra private og virksomheder.

Du finder Kattens Værns internater her:

kattens-vaern.dk

Produkter leveret til kunden: