Insektnet - for et insektfrit hjem

Fluenet.dk er Danmarks førende leverandør af specialproducerede insektnet til vinduer og døre. Med vores insektnet er du sikret mod alle typer insekter igennem hele insektsæsonen. Vi leverer insektnet til både private, erhverv og offentlige institutioner.

Hold insekterne ude

Sommeren igennem har vi ofte mange uønskede gæster i form af alverdens insekter. Insekterne er meget aktive i den varme tid, og søger ofte mod vores huse i deres søgen efter føde. Varmen, der ophober sig her er også med til at tiltrække insekterne. Mange vælger derfor at lukke døre og vinduer på de varme dage, for at holde insekterne ude. Dette er dog langt fra den bedste løsning, da de lukkede døre og vinduer ikke blot holder insekterne ude. Lukkede døre og vinduer holder også varmen inde, og er dermed med til at gøre hjemmet endnu mere attraktivt for insekterne, samt uudholdeligt at opholde sig i, særligt senere på dagen.

Den rette løsning på insektproblemet er derimod at få installeret insektnet for vinduer og døre, enten i hele huset, eller der, hvor man oftest har brug for at lufte ud. Vi vil alle sammen gerne holde insekterne ude af køkken og stue. Med insektnet for terrassedør og køkkenvindue vil du opleve et skønt indeklima uden gener fra sommerens mange insekter. Også soveværelsesvinduet kan være fordelagtigt at forsyne med insektnet, så man ikke bliver forstyrret af irriterende insekter i løbet af natten, og kan sove ugeneret igennem de lune sommernætter.

Vi tilbyder derfor gratis opmåling af dine døre og vinduer, og giver dig samtidig et uforpligtende tilbud på insektnet. Foruden professionel og kyndig vejledning er du med denne service sikker på at få insektnet, der passer perfekt til målene på dine døre og vinduer. Vores montører kører over hele landet, og sikrer dig korrekt montering af dine insektnet. 

Insektnet til døre og vinduer

Hos Fluenet.dk har vi et bredt udvalg af insektnet til døre og vinduer. Alle vore løsninger specialfremstilles efter målene på dine vinduer og døre. Vores montør tager ud og måler op, før du modtager tilbud på dine insektnet. Det er disse mål, vi anvender, når vi producerer dine net. Vi har net, der passer til alle typer vinduer og døre. Se f.eks. insektnet til forsatsdøre, der er en insektnet dør, der kan monteres udenpå alle gængse døre. Vores insektnet til tophængte vinduer er vores betjeningsvenlige løsning med insektnet til tophængte vinduer, og insektnet til vinduer med drejekip sikrer dig effektiv beskyttelse mod insekterne året rundt.

Børn og dyr i hjemmet gør nettene særligt udsatte for sammenstød, med buler og revner som følge heraf. Derfor tilbyder vi tilkøb af børne/hundegitter, der kan monteres på vores forsatsdør. Gitteret er en forstærkning til nettet, der forhindrer sammenstød med selve nettet. Gitteret kan modstå mere kraftig brug, og går derfor ikke i stykker, hvis børn eller dyr løber imod døren. 

Kontakt os

98 54 43 11
kontakt@fluenet.dk
Hobro Landevej 126, 8830 Tjele

Telefontider:
Mandag til torsdag 8:00-17:00                                                                     Fredag 8:00-15:00

Ring til os nu

Se nærmere på vores produkter