Insektnet til døre, vinduer, pavillioner mm.

Undgå insekter i køkkenet ved at afskærme deres adgang, så de slet ikke kommer ind i huset. Især om sommeren, og hvis vinteren har været lun, er der mange små insekter, og de er klar til at nyde godt af spisekammeret i vores skabe.

Bøtter og beholdere kan holde dem væk fra maden, men mere effektivt er det, at holde dem helt ude af køkkenet og huset med insektnet til døre og vinduer. Med den metode har du stadig mulighed for at byde sommerluften indenfor. Stop insekter og køb insektnet online i vores shop her.

Nettene er nemme at afmontere i vinterhalvåret, hvis du ønsker det, samt hvis de skal rengøres, som snildt gøres under bruseren.

Tanken om, at insekter kryber rundt i mel og gryn, er nok til at miste appetitten og lysten til at lave sommerens mange gode retter, så der er al mulig grund til at holde insekterne udenfor.

Gratis opmåling i dit hjem

Vi kommer ud og laver gratis opmåling i dit hjem, så nettene passer perfekt til din bolig. Herefter laver vi et tilbud til dig på de net, der passer ind i dit hjem. Vores fluenet produceres efter mål, så de passer præcist til rammerne i vinduer og døre, og laves i net af højeste kvalitet. Vores net giver dig fuld adgang til at betjene vinduer og døre, så du stadig nemt kan lufte ud.

Insektnet har den ekstra effekt, at den kan holde katten indenfor samtidig.