Netdøre til Carlsbergs lagerhaller i Fredericia

Kravet var en holdbar dør til den rette pris

 “Carlsberg kontaktede os for at få netdøre, fordi de på den ene side ønskede at give medarbejderne mulighed for at lufte ud om sommeren når det er varmt, men samtidig er en fødevarevirksomhed. Det stiller store krav og betyder i praksis at man ikke bare kan åbne dørene og lufte ud, for så kan der komme insekter ind.” udtaler Allan Jensen, direktør for Fluenet.dk

“Kriterierne var at de fik en dør der var holdbar, til en ordentlig pris, og så selvfølgelig det her med at vi får sikret at skadedyr, de kan simpelthen ikke komme ind.”

Det var på den baggrund at Carlsberg kontaktede Fluenet.dk, først for at tage imod tilbuddet om gratis opmåling og sidenhen installation.

“Vi blev hurtigt enige med kunden om at den rigtige løsning til deres behov var en forsatsdør, med en solid aluminiumsplade nederst som kan klare hverdagens strabadser, et gitter som yderligere sikrer den nederste del af nettet og en dørpumpe, som automatisk lukker døren og kan låses i en åben position, til når der er meget trafik ind og ud i korte perioder.”

Er du på udkig efter en løsning til din virksomhed, så tag endelig kontakt til os – vi foretager gerne en uforpligtende opmåling ude hos dig.

Fakta

Carlsbergs bryggeri i Fredericia er Danmarks største bryggeri og verdens mest vandeffektive, hvor op til 90 % af procesvandet i produktionen genanvendes, samt der udvindes biogas og anvendes termisk energi, som dækker 10 % af bryggeriets samlede energiforbrug.

Bryggeriet har siden ibrugtagningen 25. september 1979 været en af Fredericia Kommunes største arbejdsgivere, med flere udvidelser gennem årene.

På bryggeriet tappes også Coca-Cola produkter til hele Danmark.

carlsbergdanmark.dk

Produkter leveret til kunden: