Få fred både dag og nat med insektnet til børneværelset

Søvn er vigtigt for børn og summende insekter kan gøre det svært at falde i søvn, eller ligefrem stikke og vække dem. Som forælder er det derfor rart at kunne sikre sit barn mod uønskede gæster, både dag og nat.

At lukke vinduet er ikke nødvendigvis optimalt: Det bliver hurtigt til et meget dårligt indeklima med tung luft, lav på ilt og med masser af fugt. Dertil kommer at lugten ikke altid er lige behagelig, hvis man ikke får luftet ud, fordi at insekterne ellers ville komme ind.

Hold insekter og solen uden – få frisk luft ind

Mange af vores kunder er rigtig glade for vores DUO-plissé løsning, ikke kun til børneværelser for de mindste, men også til teenagere som frustreret lukker vinduet og trækker for, for at undgå fluer der summer rundt om hænderne og lys på skærmen, mens de sidder og gamer.

DUO-plissé har den unikke fordel, at det giver dig både myggenet og mørklægningsgardin, med samtidig let adgang til at betjene vinduet – og det kan monteres enten lodret eller som på billedet, foran et ovenlysvindue.

Slip for besværet med et "almindeligt" myggenet til seng

Almindelige myggenet kan være besværlige at sætte op og ikke mindst bruge. Pludselig er man også lukket helt inde i sit lille gennemsigtige telt. Insekterne summer stadig rundt og kan både ses og høres. Så at stå op om morgenen, eller om natten for et glas vand, kræver en masse arbejde man helst er fri for.

Og du kan blive helt fri: Vores insektnet-løsninger kan monteres både inde og ude, så uanset hvilken type vinduer du har, så kan du få frisk luft ind og efterlade insekterne udenfor.

Få gratis opmåling til myggenet

Skal du og dine børn sove roligt om natten, og være fri for genskin i skærme og summende insekter om dagen, så bestil en gratis opmåling fra Fluenet.dk allerede i dag. Opmålingen er gratis og du har rig mulighed for at se vores produkter (vi har vareprøver med i bilen). Opmåleren giver gerne personlig rådgivning om hvilke typer net der passer bedst til lige netop dine vinduer. Du får et tilbud på stedet.