Kattenet til altan, dør og vinduer

Det ekstra kraftige Petnet er udviklet specielt til at modstå kattekløer og tænder, samtidig med at det holder insekterne ude. Vil du have frisk luft, holde katten inde og insekterne ude, så er Petnet altså det helt rigtige valg. Vores kattenet er udviklet til at modstå krads og stød fra kæledyr og er 7 gange stærkere end det almindelige myggenet.

Petnet kan købes løst i vores online shop pr. cm (minimum 100 cm), monteres i vores produkter med faste rammer såsom skydedøre (nettet er for tykt til rulle-vinduer og Plissé, desværre), eller bestille en gratis og uforpligtende opmåling af dine vinduer og døre.

Vi måler gratis op til kattenet

Som med alle vores produkter tilbyder vi gratis opmåling hele året og i hele landet. Det gælder naturligvis hele huset og vi rådgiver gerne om hvilke net der er behov for ved husets forskellige åbninger. Vores Petnet er særligt populært som altan kattenet, ved terassedøre og ikke mindst som kattenet til vinduer, for jer der bor i lejlighed. Alle vores Petnet-løsninger produceres efter mål, til lige netop dit vindue eller dør, på vores værksted i Tjele. 

Petnet – insektnet til hjem med kæledyr

Kæledyr kan finde på at kradse i nettet for at komme ud eller de kan løbe ind i det, når de overser det stort set usynlige myggenet. I disse tilfælde vil de almindelige net få revner og andre skader. Har du Petnet monteret, kan kæledyrene bare kradse løs – nettet kan holde til det.

Petnet er fremstillet af Vinyl coatede polyester, der er et kraftigere og stærkere materiale end den glasfiber, som vi normalt anvender i fluenet, myggenet og insektnet.

Hos fluenet.dk kan vi montere Petnet i nye rammer til vinduer og døre eller du kan skifte nettet ud i dine allerede monterede fluenet, myggenet og insektnet (med undtagelse af rullenet og DUO-Plissé).

Petnet er ikke væsentligt tykkere end almindeligt glasfibernet og udsyn og lysindfald er lige så godt, som ved almindelige net.

Udskiftning af net?

Gå til shoppen her

Nye installeringer?

Få en gratis opmåling her

Tidligere
Næste

Kontakt os

98 54 43 11
kontakt@fluenet.dk
Hobro Landevej 126, 8830 Tjele

Telefontider:
Mandag til torsdag 8:00-17:00                                                                     Fredag 8:00-15:00

Ring til os nu

Husk!

Vi kommer altid selv og foretager opmåling af dine vinduer eller døre.
Vi afgiver et uforpligtende tilbud på stedet. Så er du sikker på at få leveret både den rigtige størrelse og til den rigtige pris.
Denne service er ganske gratis – gælder til bro- og landfaste områder.

Har du spørgsmål? Læs her

Se nærmere på vores produkter