Insektnet til sidehængt vindue

Sidehængte vinduer kan sagtens få installeret myggenet. Måden vi gør det på, er at rammen til vores insektnet monteres på den indvendige side af vinduet i en køreskinne, der bliver monteret i top og bund af vindueskarmen. Insektnettet kan således skydes frem og tilbage, når vinduet skal åbnes eller lukkes.

Denne type insektnet laves, så det passer til netop dine vinduer. Kontakt os derfor allerede i dag, for at få en gratis opmåling i dit hjem.

Hold insekter ude, selvom du har sidehængte vinduer

De patenterede aluminiumsrammer med påmonteret glasfiber-insektnet kan aftages uden brug af værktøj, for nem rengøring af vindue og net.

Vores insektnet er i meget høj kvalitet, og de er særdeles holdbare. Desuden kan fluenet.dks netvinduer rengøres i alle kendte rengøringsmidler. Nyd den friske luft uden bekymringer med professionelt monterede insektnet. 

Som Danmarks største specialvirksomhed indenfor insektnet/myggenet, er du sikret kvalitetsprodukter hver gang.

Har du andre typer vinduer i huset som insekterne flokkes ind igennem, så tag et kig på vores sider om disse:

Eller tryk her, for at se hele udvalget af insektnet til vinduer.

Har du hund, kat, rotter eller andre kæledyr, så kan alle vores produkter med fast ramme, leveres med det kraftige Petnet, som er bid- og klofast.

Døjer du med pollen-allergi, tilbyder vi desuden Pollennet, som har finere masker og en særlig overfladebehandling, der forhindrer næsten alt pollen i at trænge i dit hjem og kan mindske allergi-symptomer væsentligt.

Kontakt os, for professionel vejledning og montering af insektnet/myggenet til hjemmet og industrien.

Ullas insektet til sidehængte vinduer

Ulla Mikkelsen har været glad kunde hos fluenet.dk siden 2001, hvor hende og manden første gang fik leveret fluenet fra os. Da de i 2021 skulle have nye og større vinduer, skulle der nye fluenet til, som naturligvis skulle leveres fra fluenet.dk. Her demonstrerer Ulla hvor let nettet til sidehængte vinduer betjenes:

Udover ovenstående video som Ulla har sendt til os, har hun ladet sig interviewe til Landbrugsavisen, læs interviewet her.

Har du sidehængte vinduer derhjemme og ønsker også et insektfrit hjem? Så gør endelig som Ulla Mikkelsen og kontakt fluenet.dk for en gratis opmåling.

Pris pr. vindue eller op til 1 m² aluminiumsramme med påmonteret glasfiber insektnet inkl. køreskinner.

Priser fra kr. 775,-

Kr. 620,- ekskl. moms.

Rammen leveres som standard i hvid (RAL 9010), men kan farves i næsten alle RAL-farver – læs mere. Valgfri RAL-farve koster 30 % ekstra.

Petnet koster 200,- ekstra pr. m² (minimum 200,-).

Pollennet koster 250,- ekstra pr. m² (minimum 250,-).

Priseksempel for 1 m² ramme inklusiv køreskinner i valgfri RAL-farve med Pollennet: 1257,50 kr.

Priserne er uden montering og levering.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud – vi kommer gerne og foretager en gratis opmåling og giver dig et tilbud på stedet.

Insektnet til alle behov

Husk!

Vi kommer altid selv og foretager opmåling af dine vinduer eller døre.
Vi afgiver et uforpligtende tilbud på stedet. Så er du sikker på at få leveret både den rigtige størrelse og til den rigtige pris.
Denne service er ganske gratis – gælder til bro- og landfaste områder.

Har du spørgsmål? Læs her

Contact to Listing Owner

Captcha Code