Har du flotte sidehængte vinduer i dit hus, f.eks. de altid populære Dannebrogsvinduer?

Du kan sagtens få insektnet til sidehængte vinduer, vi tilbyder flere løsninger, alt efter dine ønsker:

  • Insektnet i fast ramme – populært til kæledyrsejere og allergikere, da det er den eneste mulighed for specialnet
  • Rullenet
  • Plissé insektnet
  • DUO-plissé
Herunder kan du læse mere om de forskellige løsninger på siderne herunder, eller læse videre på siden, hvor du kan få mere info om de forskellige løsninger.

Hvad er forskellen på faste rammer, rulle-, plissé- og DUO-plissé- insektnet?

Der er et par stykker. Lad os starte med de faste rammer: Dette er det rigtige valg, hvis du har kæledyr og ønsker Petnet installeret, eller hvis du ønsker Pollennet. Disse to nettyper er af en kraftigere kvalitet, og kan derfor kun installeres i de faste rammer.

Har du ikke en af de to begrænsninger, kan du frit vælge mellem alle fire løsninger. Rullenettet og plissénettet er primært forskellige i deres udtryk, så det er mest af alt en smagssag, om du foretrækker det glatte standardnet i rulleformat, eller du hellere vil have folderne, som et plissénet tilbyder. Plissénettet lukker en lille smule mindre lys ind, end standard-net.

Ønsker du mulighed for mørklægning, f.eks. i soveværelset, bør du vælge DUO-plissé, så du kan lukke både insekter og lys ude om natten når du skal sove i fred.

Se kort video med demonstration af vores faste rammer til sidehængte vinduer

Sidehængte vinduer kan sagtens få installeret myggenet. Måden vi gør det på er, at rammen til vores insektnet monteres på den indvendige side af vinduet i en køreskinne, der bliver monteret i top og bund af vindueskarmen. Insektnettet kan således skydes frem og tilbage, når vinduet skal åbnes eller lukkes.

Hold insekter ude, selvom du har sidehængte vinduer

De patenterede aluminiumsrammer med påmonteret glasfiber-insektnet kan aftages uden brug af værktøj, for nem rengøring af vindue og net.

Vores insektnet er i meget høj kvalitet, og de er særdeles holdbare. Desuden kan fluenet.dks netvinduer rengøres i alle kendte rengøringsmidler. Nyd den friske luft uden bekymringer med professionelt monterede insektnet. 

Som Danmarks største specialvirksomhed indenfor insektnet/myggenet, er du sikret kvalitetsprodukter hver gang.

Har du andre typer vinduer i huset som insekterne flokkes ind igennem, så tag et kig på vores sider om disse:

Tag eventuelt et kig på hele udvalget af insektnet til vinduer.

Har du hund, kat, rotter eller andre kæledyr, så kan alle vores produkter med fast ramme, leveres med det kraftige Petnet, som er bid- og klofast.

Døjer du med pollenallergi, tilbyder vi desuden Pollennet, som har finere masker og en særlig overfladebehandling, der forhindrer næsten alt pollen i at trænge ind i dit hjem og kan mindske allergisymptomer væsentligt.

Kontakt os for professionel vejledning og montering af insektnet/myggenet til hjemmet og industrien.

Ullas insektet til sidehængte vinduer

Ulla Mikkelsen har været glad kunde hos fluenet.dk siden 2001, hvor hun og hendes mand første gang fik leveret fluenet fra os. Da de i 2021 skulle have nye og større vinduer, skulle der nye fluenet til, som naturligvis skulle leveres fra fluenet.dk. Her demonstrerer Ulla hvor let nettet til sidehængte vinduer betjenes:

Udover ovenstående video som Ulla har sendt til os, har hun ladet sig interviewe til Landbrugsavisen.

Har du sidehængte vinduer derhjemme og ønsker også et insektfrit hjem? Så gør endelig som Ulla Mikkelsen og kontakt fluenet.dk for en gratis opmåling.

Pris pr. vindue eller op til 1 m² aluminiumsramme med påmonteret glasfiber insektnet inkl. køreskinner.

Priser fra kr. 850,-

Kr. 680,- ekskl. moms.

Rammen leveres som standard i hvid (RAL 9010), brun (RAL 7022), sort (RAL 9005), men kan farves i næsten alle RAL-farver – læs mere

Valgfri RAL-farve: pris fra 1105,-

Petnet koster 225,- ekstra pr. m² (minimum 225,-).

Pollennet koster 300,- ekstra pr. m² (minimum 300,-).

Priseksempel for 1 m² ramme inklusiv køreskinner i valgfri RAL-farve med Pollennet: 1495 kr.

Priserne er uden montering og levering.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud – vi kommer gerne og foretager en gratis opmåling og giver dig et tilbud på stedet.

Insektnet til alle behov

Husk!

Vi kommer altid selv og foretager opmåling af dine vinduer eller døre.
Vi afgiver et uforpligtende tilbud på stedet. Så er du sikker på at få leveret både den rigtige størrelse og til den rigtige pris.
Denne service er ganske gratis – gælder til bro- og landfaste områder.

Har du spørgsmål? Læs her