Myggenet til døre, vinduer, pavillioner mm.​

Er du på udkig efter myggenet til dine døre, vinduer eller husets andre åbninger?

Få en gratis opmåling til myggenet til dine vinduer eller døre, ved at ringe eller skrive til os i dag.

Vi kommer ud og måler, for at sørge for at myggenettene passer perfekt til din bolig. Derefter får du et tilbud på myggenet produceret specifikt til dit hjem, dine vinduer og dine døre.

Myggenet til døre, vinduer, pavillioner mm.

Hold myggene væk fra steder, hvor du ønsker at opholde dig i fred, som i boligen, udendørs pavilloner eller andet. Myg tiltrækkes af varme og søger indenfor ved dagens slutning til stor gene for nattesøvn og i dagens løb forhindrer deres summen og stik generelt nydelsen af sommertiden.

Der findes mange midler mod myg, men den mest effektive er at holde dem helt ude af boligen, mens du stadig kan lukke sommerens varme luft ind igennem døre og vinduer. Stop myg og køb myggenet online i vores shop her.

Nettene er nemme at afmontere i vinterhalvåret, hvis du ønsker det, samt hvis de skal rengøres, som snildt gøres under bruseren.

Udover at larme med deres summen, som kan holde enhver vågen, er det bare ikke attraktivt at gå igennem sommeren med frygten for næste stik, så der er al mulig grund til at holde dem ude.

Sikring med myggenet

Skal du sikre dit hjem mod sommerens små flyvende plageånder eller skal du have din nattesøvn i fred uden summende og stikkende forstyrrelser, så er et myggenet den helt rigtige løsning for dig. Når du skal vælge det myggenet, der bedst matcher dine behov, bør du altid overveje i hvilke situationer, og hvor du har brug for at holde insekterne på afstand. Er det soveværelset, der skal sikres, teltet på campingturen eller terrassedøren, der ofte står åbent hele dagen?

Hvilket behov dine myggenet skal dække er ikke uvæsentligt for hvilken type, du skal vælge.

Myggenet for vinduer og døre

Har du behov for at sikre dit hjem mod myg, så vil du dog langt hen ad vejen få større nytte af faste myggenet for vinduer og døre. Faste myggenet monteres på dør- og vinduesåbninger og lukker helt af for alle typer insekter. På denne måde får du en løsning med myggenet, hvor du trygt kan åbne både vinduer og døre, uden nogen former for insekter finder indenfor. Faste myggenet er den mest sikre løsning indenfor insektværn. De løse myggenet kan være svære at montere, så de dækker helt af, de påvirkes let af vind og vejr og som følge heraf, bliver de ofte let ødelagt. De faste net er derimod en sikker og nem løsning til myggenet for vinduer og døre. Disse myggenet giver den bedste beskyttelse, og når de er monteret, kan de blive siddende året rundt uden at være i vejen eller tage skade af vind og vejr.

Skal du have et fluenet, men er usikker på størrelsen? Intet problem! Vi kommer og måler op ganske gratis. Ring på 98 54 43 11 eller brug vores kontaktformular, så kommer vi og foretager en gratis opmåling til fluenet.