Myggenet der holder myggene ude

Vi tilbyder myggenet i mange forskellige modeller, der alle sikrer dig mod myg gennem hele sommeren. Når du køber myggenet hos os, bliver de specialfremstillet efter målene på dine vinduer og døre. Vi dækker hele landet, og monterer myggenet for både private, virksomheder og institutioner. Foruden markedets bedste kvalitet i myggenet giver vi dig professionel vejledning.

Sommer uden myg

Myggen er et af de insekter, der gør sommeren ulidelig for mange mennesker. De ubehagelige myggestik og den irriterende summen, der holder os vågne om natten er ofte genstand for mange beklagelser. Særligt i soveværelset skaber myggen frustration, når den angriber, mens vi sover, så man vågner til en plamage af myggestik.

Myggene tiltrækkes af varme, og derfor er vores hjem særligt attraktive om aftenen og natten, hvor det bliver køligere udendørs. Der findes flere midler, man kan ty til i forsøget på at holde myggen på afstand. Net over sengen, myggespray og diverse insektgifte er blot nogle af disse. Der findes dog et langt mere effektivt middel til at holde myg ude af hjemmet, nemlig myggenet for vinduer og døre. Et myggenet holder ikke blot myggene på afstand, det forhindrer dem også i at komme inden døre.

Vil du undgå, at myggene invaderer dit hjem? Vi anbefaler montering af myggenet som den bedste og mest effektive sikring mod myg.

Myggenet til vinduer og døre

Med myggenet for vinduer og døre holder du effektivt myggene ude, og sikrer dig en rolig nattesøvn. Vores løsninger er udviklede til at give dig den bedste funktionalitet og samtidig den bedste beskyttelse mod myg. Vores net giver dig fuld adgang til at betjene dine vinduer og døre, så du stadig kan lave gennemtræk og lufte ud. Det eneste du går glip af, er de mange myg.

Til dine vinduer får du vores funktionelle rullegardin med myggenet, hvor du blot trækker nettet op, når du ønsker at åbne/lukke vinduet, og herefter trækker du nettet tilbage på plads for atter at lukke af for myggenes adgang til vinduesåbningen. Til døre finder du ligeledes en løsning med rullenet. Vores myggenet rulledør fungerer ligesom nettet til vinduer. Den eneste forskel er, at det skal trækkes til siden i stedet for op/ned.

Rullenet til vinduer og døre er ideelle til alle typer udadgående døre og vinduer, f.eks. hvis du ønsker en terassedør med myggenet. Det er den mest fleksible løsning til enkelte vinduer og døre (altså skydedøre og franske døre undtaget). Det giver mulighed for kun at åbne nettet den smule, du har brug for i forbindelse med betjening af vinduet eller døren, eller når du skal igennem døren. Til vinduet i soveværelset, børneværelset, eller andre rum, hvor man har brug for at kunne lukke lyset helt ude, er vores DUO-Plissé den perfekte løsning. Her får du både insektnet og mørklægningsgardin i en og samme løsning. 

Vi er altid klar med professionel rådgivning, når dit hjem skal sikres mod myg. Med vores udvalg af myggenet, der specialfremstilles efter mål, kan vi udarbejde en løsning, der matcher dit hjem og dine behov. Husk at vores dygtige montører foretager gratis opmåling til myggenet i dit hjem, og i samme ombæring giver vi et uforpligtende tilbud på din myggenetløsning.

Kontakt os

98 54 43 11
kontakt@fluenet.dk
Hobro Landevej 126, 8830 Tjele

Telefontider:
Mandag til torsdag 8:00-17:00                                                                     Fredag 8:00-15:00

Ring til os nu

Se nærmere på vores produkter