Interesseret i at høre hvad andre siger om os? Så læs med her på siden.

Vi opdaterer løbende listen, efterhånden som der kommer mere til – og synes du vi kunne være spændende at tale med, så tag endelig kontakt.

Fast Arbejde: OK Miljø A/S

Vi havde, da vi markedsførte os som OK-Miljø A/S og ikke Fluenet.dk som i dag, besøg af TV/MIDT-VESTs kamerafolk, som var med en tur hele vejen rundt “i butikken”, til programmet Fast Arbejde.

Mød en ung direktør med hår på hovedet, vores opmålere og montører når de er ude hos kunderne og hjemme i Tjele på værkstedet, hvor vi stadig holder til i dag.

Her får du et godt indblik i hele forretningen, vores arbejdsprocesser og ikke mindst de dejlige mennesker du handler med hos Fluenet.dk.

Sponsoreret indhold

Gennem tiden har vi købt annonceplads i flere medier, i form af artikler omhandlende fordelene ved vores produkter. Her er et hurtigt overblik, over nogle artikler du måske kunne finde interessant at læse:

Glade kunder

Udover vores Trustpilot-anmeldelser, hvor kunderne udtrykker deres glæde for produkterne, så er vi faldet over anbefalinger af vores produkter forskellige steder på nettet – en ros vi er meget beæret over at modtage og stræber mod at få mange flere af: Vores service skal altid være så god, at du vil anbefale os til venner og bekendte. Det må du gerne forvente af os og holde os op på!

Se her hvad der bliver skrevet om os derude (sig gerne til, hvis du finder flere, som vi ikke har på listen):

  • Lykke spørger efter erfaringer med vores Petnet, KatteGale.dk

Partnere

Vi samarbejder med flere virksomheder i og udenfor Danmark. Vi har leverandører i USA og Holland samt montører som kører i Sverige og Norge. Nogle af vores partnere har gjort et lille skriv om os, dem har vi samlet her: