Gratis opmåling

Gratis opmåling til insektnet, fluenet og myggenet

Hos os kan du bestille et uforpligtende besøg af vores servicevogn, der kører ud i hele landet (fastland og brofaste øer), for gratis opmåling til insektnet. Vores servicevogn kommer hjem til dig, og vores montør laver gratis opmåling til fluenet, myggenet og insektnet i dit hjem. Gratis opmåling til insektnet er din sikkerhed for, nøjagtig og effektiv montering af fluenet.

På baggrund af vores opmåling til insektnet udregner vi på stedet en fast pris på montering af fluenet. Servicevognen har prøver på såvel netdøre- som vinduer med, så du ved selvsyn kan se produkternes kvalitet forud for montering.

Få besøg af fluenet.dk’s montør

Du kan bestille en gratis opmåling til fluenet, på tlf. 98 54 43 11, eller ved at benytte vores kontaktformular. Vi kommer ud indenfor 14 dage, og laver gratis opmåling til insektnet, fluenet og myggenet. Vi ringer 1-2 dage i forvejen for at aftale nærmere om tidpunktet for opmåling til insektnet.

Montering af fluenet, insektnet og myggenet

Giv os et ring, når du har besluttet dig for et insektfrit indeklima. Vi har din opmåling til fluenet liggende og går straks i gang med at producere. Vores faguddannede montører kommer derefter forbi og sørger for montering af insektnet. De har erfaringen og de nødvendige remedier, hvilket sikrer dig en perfekt montering af fluenet. Vi vil typisk være i stand til at levere den færdige løsning på insektnet, fluenet og myggenet inden for 14 dage.

Montering af insektnet tager blot få timer, og du behøver ikke selv at være hjemme, Fluenet.dk´s montør skal blot have adgang til din bolig. Det anbefales dog, at man sørger for, at der ikke står møbler og lignende i vejen for vinduerne, og at man rydder vindueskarme forud for montering af fluenet.

En handel ved Fluenet.dk består af 5 simple step:
• Bestil besøg af servicevogn
• Opmåling til fluenet, insektnet og myggenet af vores montør
• Udregning af pris
• Accept af tilbud og bestilling af montage
• Montering af fluenet, myggenet og insektnet

Servicevogne

Vore servicevogne kører over alt (land og brofast), og antallet af kunder er så stort, at vi typisk vil kunne aflægge dig et besøg indenfor 14 dage. Naturligvis til på forhånd aftalt tid.

Vores biler har altid prøver med på såvel netdøre som på netvinduer således, at du ved selvsyn kan se vore produkters kvalitet.

Vi foretager opmåling – din sikkerhed for, at det færdige produkt passer nøjagtig – og på stedet udregner vi en fast pris på, hvad det vil koste dig at få monteret insektnet på døre og/eller vinduer.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter er du meget velkommen til at tage kontakt til os.

Husk!

Vi kommer altid selv og foretager opmåling af dine vinduer eller døre.
Vi afgiver et uforbindende tilbud på stedet. Så er du sikker på at få leveret både den rigtige størrelse og den rigtige pris.
Denne service er ganske gratis – gælder til bro- og landfaste områder.

Har du spørgsmål?   Læs her