Plissénettet giver dig en mulighed for let at holde insekter ude når du lufter ud. Plissénettet har et særligt look, og stilen giver også et mindre lysindfald end vores rullenet. Dette kan være en fordel, hvis du udover insekter, også gerne vil skærme lidt for solen. Vil du lukke helt af for lyset, så kan du overveje vores DUO-plissé, som udover insektnet også har et mørklægningsgardin.

Nettet kan monteres inde i eller udenpå karmen, så hvis du har almindelige gardiner, så er det ikke noget problem at lade disse hænge ud over.

Kombinationen af plissénet og de faste aluminiumsrammer gør, at nettet udover almindelige vinduer også kan monteres i skrå- og tagvinduer, uden at det bøjer indad eller hænger.

Nettet kan monteres inde ved alle vinduer som åbner udaf. Rul blot nettet op, når du skal betjene vinduet eller ønsker at skjule det. Ved loftvinduer hængslet i midten, er der oftest rigeligt med plads til at vinduet kan være åbent, samtidig med at nettet er trykket for (se eksempel i galleriet længere nede).

Nettet er sort og aluminiumsrammen hvid (RAL 9010). Nettet passer i karme op til 155 cm høje og fås i bredderne 63 cm, 83 cm, 103 cm og 123 cm. Bredden kan skæres til, med op til 20 cm.

Lækkert plissénet til væg-, skrå- og tagvinduer

Nyt plissénet? 

Gå til shoppen her

Hjælp til nye installeringer?

Få en gratis opmåling her

Pris pr. gardin med skinner og rammer i aluminium.

Priser fra kr. 1100,-

Kr. 880,- ekskl. moms

Alle priser er uden montering og levering.

Leveres i hvid (RAL 9010).

Produktet kan ikke farves i andre farver, og der er ikke mulighed for at skifte nettype til Petnet eller Pollennet (se produkter, som tilbyder disse muligheder, ved at følge linksne).

Har du spørgsmål til produktet eller ønsker et uforpligtende tilbud, så kontakt os endelig – vi kommer gerne forbi og måler op, hvor du også kan mærke produktet, før du køber.

Insektnet til alle behov

Husk!

Vi kommer altid selv og foretager opmåling af dine vinduer eller døre.
Vi afgiver et uforpligtende tilbud på stedet. Så er du sikker på at få leveret både den rigtige størrelse og den rigtige pris.
Denne service er ganske gratis – gælder til bro- og landfaste områder.

Har du spørgsmål? Læs her