Petnet insektnet

Hold katten inde og insekterne ude med vores nye insektnet

Kæledyrsholdbart insektnet

Petnet er Fluenet.dks nyeste version af det klassiske myggenet. Petnet kan monteres på vinduer og døre ganske som vores almindelige insektnet, fluenet og myggenet (pånær vores rullenet og DUO-Plissé). Det har den fordel, at det er ekstra stærkt. Petnet er fremstillet af Vinyl coatede polyester, der er et kraftigere og stærkere materiale end den glasfiber, som vi normalt anvender i fluenet, myggenet og insektnet. Nettet er nærmere bestemt 7 gange stærkere end det almindelige myggenet, og det gør det langt mere modstandsdygtigt. Selvom dette net er stærkere giver Petnet stadig et godt udsyn og lysindfald. Petnet er ikke væsentligt tykkere end almindeligt glasfibernet, blot langt stærkere. Hos Fluenet.dk kan vi montere Petnet i nye net og skifte nettet ud i dine allerede monterede fluenet, myggenet og insektnet med undtagelse af rullenet og DUO-Plissé.

Petnet – insektnet til hjem med kæledyr

Uanset om du skal have monteret insektnet, fluenet eller myggenet for første gang, eller du allerede har almindelige myggenet for døre og vinduer, så bør du overveje Petnet, hvis du har kæledyr i hjemmet. Hvor almindelige myggenet i glasfiber kan gå i stykker, hvis det bliver udsat for krads og stød, så er Petnet i stand til at modstå disse på grund af materialets kraftige kvalitet. Har du katte og andre kæledyr i hjemmet, så kan Petnet holde dem ude/inde, mens du lufter ud. Men mens almindelige myggenet er lavet til at holde insekter ude, så er det ikke lavet til at modstå kæledyr, der kan finde på at kradse i nettet for at komme ud eller løbe ind i det, når de overser det stort set usynlige myggenet. I disse tilfælde vil de almindelige net få revner og andre skader, hvilket ikke er tilfældet for Petnet. Har du Petnet monteret, så kan kæledyrene bare kradse løs – nettet kan holde til det.

Har du allerede insektnet monteret, kan du købe Petnet i vores webshop, som kan monteres i de eksisterende rammer. Dette gælder dog ikke for vores rullenet og DUO-Plissé. 

Kontakt os

98 54 43 11
kontakt@fluenet.dk
Hobro Landevej 126, 8830 Tjele

Telefontider:
Mandag til torsdag 8:00-17:00                                                                     Fredag 8:00-15:00

Ring til os nu

Husk!

Vi kommer altid selv og foretager opmåling af dine vinduer eller døre.
Vi afgiver et uforpligtende tilbud på stedet. Så er du sikker på at få leveret både den rigtige størrelse og til den rigtige pris.
Denne service er ganske gratis – gælder til bro- og landfaste områder.

Har du spørgsmål? Læs her

Se nærmere på vores produkter