Petnet insektnet

Hold katten inde og insekterne ude med vores nye insektnet. Petnet er Fluenet.dks nyeste version af det klassiske myggenet. Det er udviklet til at modstå krads og stød fra kæledyr og er 7 gange stærkere end det almindelige myggenet.

Petnet – insektnet til hjem med kæledyr

Kæledyr kan finde på at kradse i nettet for at komme ud eller de kan løbe ind i det, når de overser det stort set usynlige myggenet. I disse tilfælde vil de almindelige net få revner og andre skader. Har du Petnet monteret, kan kæledyrene bare kradse løs – nettet kan holde til det.

Petnet er fremstillet af Vinyl coatede polyester, der er et kraftigere og stærkere materiale end den glasfiber, som vi normalt anvender i fluenet, myggenet og insektnet.

Hos Fluenet.dk kan vi montere Petnet i nye rammer til vinduer og døre eller du kan skifte nettet ud i dine allerede monterede fluenet, myggenet og insektnet (med undtagelse af rullenet og DUO-Plissé).

Petnet er ikke væsentligt tykkere end almindeligt glasfibernet og udsyn og lysindfald er lige så godt, som ved almindelige net.

Udskiftning af net?

Gå til shoppen her

Nye installeringer?

Få en gratis opmåling her

Kontakt os

98 54 43 11
kontakt@fluenet.dk
Hobro Landevej 126, 8830 Tjele

Telefontider:
Mandag til torsdag 8:00-17:00                                                                     Fredag 8:00-15:00

Ring til os nu

Husk!

Vi kommer altid selv og foretager opmåling af dine vinduer eller døre.
Vi afgiver et uforpligtende tilbud på stedet. Så er du sikker på at få leveret både den rigtige størrelse og til den rigtige pris.
Denne service er ganske gratis – gælder til bro- og landfaste områder.

Har du spørgsmål? Læs her

Se nærmere på vores produkter