Fluenet vinduer

Rullenet vindue

Myggenet rullegardin

Nyd lyset og luften uden irriterende insekter…

Rullenet med myggenet fra Fluenet.dk fungerer præcis som et almindeligt rullegardin, bortset fra, at det lukker helt til for vinduesrammen. Rullegardinet passer til alle boligtyper og alle slags vinduer. Med myggenet for vinduerne undgår du, at enhver form for flyvende insekter finder vej ind i dit hjem. Rullegardinet gør det nemt at betjene vinduet uden at skulle fjerne det fastmonterede net. Du trækker blot dit net op, så du får adgang til at åbne eller lukke vinduet og så trækker du det straks ned igen, så insekterne ikke finder vej ind af det åbne vindue.

Myggenet efter mål

Fluenet.dk kan levere rullegardin systemet i standardmål. Vores sortiment spænder over bredder fra 43 cm til 153 cm i intervaller af 2,5 cm, altså 45 forskellige bredder som standard. Vi tilbyder også specialmål, hvor nettet produceres efter målene på dine vinduer. Nettet dækker vindueshøjder op til 170 cm, uanset hvilken størrelse du køber. Du kan købe rullegardin efter standardmål eller som specialmål online direkte via vores webshop – hurtigt og enkelt. Du kan også få vores montør til at komme ud og måle op til myggenet, fluenet og insektnet, så du er helt sikker på at få et net, der passer perfekt til dine vinduer. Et besøg fra vores montør for opmåling til net er naturligvis ganske gratis og uforpligtende. 

Net i høj kvalitet

Køb myggenet hos Fluenet.dk så er du sikret net i den bedste kvalitet, og med den bedste holdbarhed. Rullegardin med net fra Fluenet.dk sikrer dig net med mange års holdbarhed. Systemet er bygget ind i en ultra kompakt aluminiumskassette. Glideskinnerne er ligeledes lavet i aluminium, hvilket gør, at de holder sig pæne og funktionelle i mange år. Selve nettet er fremstillet i glasfiber, og det er derfor yderst modstandsdygtigt og kan sidde i vinduet i mange år uden at vise tegn på slid. Fluenet.dk importerer materialerne til vores myggenet fra nogle af markedets bedste producenter.

Se monteringsvejledning til myggenet rullegardin her

Pris pr. vindue eller op til 1 kvadratmeter alumininiumsramme med påmonteret glasfiber insektnet.

45 forskellige bredder fra 43-153 cm med 2,5 cm interval.
170 cm i højden.
Kan monteres på selve karmen, og inde i karmen.

Priser fra kr. 750,-

Kr. 600,- ekskl. moms

Fås kun i hvid.
Alle priser er uden montering og levering.

Kontakt os

98 54 43 11
kontakt@fluenet.dk
Hobro Landevej 126, 8830 Tjele

Telefontider:
Mandag til torsdag 8:00-16:00
Fredag 8:00-15:00

Ring til os nu

Husk!

Vi kommer altid selv og foretager opmåling af dine vinduer eller døre.
Vi afgiver et uforpligtende tilbud på stedet. Så er du sikker på at få leveret både den rigtige størrelse og den rigtige pris.
Denne service er ganske gratis – gælder til bro- og landfaste områder.

Har du spørgsmål? Læs her

Priser ekskl. moms:

H: 170cm B: 43 – 63cm
Kr. 600,- ekskl. moms
H: 170cm B: 65,5 – 95,5cm
Kr. 700,- ekskl. moms
H: 170cm B: 98 – 120,5cm
Kr. 800,- ekskl. moms
H: 170cm B: 123 – 140,5cm
Kr. 900,- ekskl. moms
H: 170cm B: 143 – 153cm
Kr. 1500,- ekskl. moms

Se nærmere på vores produkter