Insektnet til erhvervslivet: Porte, vinduer og ventilation

En foldehejseport i aluminium med indbygget insektnet er for mange virksomheder den ideelle løsning, når der er behov for udluftning i store fabrikshaller.

Vi leverer skræddersyede løsninger indenfor insektnet til ventilation, vinduer og porte til det danske erhvervsliv, plejehjem, offentlige institutioner, restauranter, fødevareproducenter og mange flere.

Vi har stor erfaring med insektnet til industrien (se referencer), selv under vanskelige forhold.

Alle indgange skal sikres

Netdøre, netvinduer, samt net foran ovenlysvinduer er f.eks. et “must” for en lang række fødevare virksomheder over hele landet, for at kunne opfylde myndighedernes krav til hygiejnen i disse virksomheder.

Også hensynet til medarbejdernes behov for frisk luft betyder i mange tilfælde, at det er nødvendigt at montere insektnet foran vinduer og døre, for at kunne få denne friske luft uden samtidig at lukke insekter eller fugle ind.

Brug vores mange års erfaring

fluenet.dk er etableret i 1994 og importerer alle vores fluenetsprodukter fra USA og Holland.

Alu-profilerne importeres i hele længder, som herefter opskæres efter mål til den enkelte opgave og samles, på eget værksted. Hele produktionen foregår således uden fordyrende mellemled.

Vores hovedleverandør er The RITESCREEN Company fra USA. Denne virksomhed er etableret i 1948, og er med sin mangeårige erfaring og høje kvalitetsniveau blevet verdens største leverandør af insektnet og dermed også en garanti for et godt produkt

Vigtig information!

Ved valg af net-system skal man være opmærksom på krav fra myndighederne om, at:

  • Fluenet skal let kunne fjernes og rengøres
  • Ikke alle net-systemer på markedet opfylder disse krav

Vores insektnet rammer er alle konstrueret således, at de på et øjeblik kan nedtages uden brug af værktøj.

Fluenettet kan herefter afvaskes med en blød børste under en bruser og opsættes igen på et øjeblik.

Stigende krav om hygiejne

Med indførelsen af den velkendte smiley-ordning, har man skærpet kontrollen med hygiejnen.

Hvad siger lovgivningen?

Sundhedsmyndighederne stiller i dag store krav til hygiejnen på virksomheder og i offentlige institutioner. Kravene fremgår af Vejledning nr. 9613 af 5. juli 2019 om fødevarehygiejne (Hygiejnevejledningen), i afsnit 18.1 om sikring af bygning og lokaler mod skadedyr, hvor der bl.a. står:

“Hvis vinduer holdes åbne ud til det fri, bør vinduerne være sikret mod insekter eller andre skadyr, fx med insektnet, der slutter tæt til vinduesåbningerne.”

Se også FødevareDirektoratets side om Skadedyrsbekæmpelse, hvor det påpeges, at:

“Virksomheden skal sikre sig effektivt mod skadedyr, fx rotter, mus, måger, duer, kakerlakker og andre insekter m.m., som kan have betydning for fødevaresikkerheden. Det indebærer bl.a., at virksomheden skal være effektivt sikret både udenfor og i lokalerne, så der ikke kan komme skadedyr ind i virksomheden.”

Rengøring og vedligehold

Såvel netdøre, som netvinduer vil med tiden blive støvede og snavsede, ligesom fluer og andre insekters efterladenskaber vil blive efterladt på nettet. Fluenet rammerne er derfor konstrueret således, at de nemt kan nedtages og opsættes igen på et øjeblik, uden brug af værktøj! Alle vores produkter kan rengøres i almindeligt kendte rengøringsmidler, med en blød børste under en bruser eller vandslange.

Referencer

fluenet.dk er Danmarks største leverandør af insektnet produkter til såvel private, erhverv og offentlige institutioner.

Herunder er et udpluk af vores kunder:

Virksomheder

Vi har installeret net og insektværn hos en lang række virksomheder, særligt inden for fødevare- og medicinalindustrien, og beskyttelse af følsomme indeklimaer er af højeste prioritet:

Offentlige institutioner

Samt en lang række plejehjem, skoler og andre institutioner i kommuner over hele Danmark.

Også til private

fluenet.dk udfører opgaver for både private og erhverv. Overvejer du fluenet til døre og vinduer derhjemme, så kommer vi gerne ud og foretager en gratis opmåling.