"Vi har lige renoveret et hus, og nu står vi der og skal have noget for vores vinduer."

"Der har bare været et super godt flow i tingene."

Efter renovationen af deres 60’er hus, stod Stine og partneren med et ønske om insektnet til køkkenet, kontoret og terrassedøren.

Stine kontaktede derfor Fluenet for en gratis opmåling, hvor hun fik fremvist de forskellige muligheder og blev oplyst om muligheden for RAL-farvning af vores produkter. Det betød, at hun kunne få et net monteret udenpå terrassedøren, som falder i et med karmen.

Efter opmåling satte vi gang i produktionen af Stines net.

Et par uger senere, da de nye net var blevet lakeret og produceret i de rigtige størrelser, kunne vi montere dem hos Stine.

I forbindelse med monteringen har Stine selv foretaget nogle optagelser og vi har haft vores kameramand på besøg hos Stine for at høre nærmere om hendes oplevelse. Det er blevet til flere videoer, som anvendes i vores markedsføring. Du kan se nogle af videoerne på siden her.

Fakta

Stine stod med et nyrenoveret 60’er hus og havde nogle krav ikke kun til funktionen af hendes net, men også deres udseende.

Stine er efter optagelserne blevet ansat hos Fluenet.dk, så ja, det er “den” Stine du kan møde i telefonen eller på mail, når du kontakter os.

Produkter leveret til kunden: