Ring til os nu på tlf. 9854 4311
Åbningstider: man-tors 8-16, fredag 8-14

Fluenet - OK Miljø

Gratis opmåling til insektnet, fluenet og myggenet

Hos Fluenet.dk kan du bestille et uforpligtende besøg af vores servicevogn, der kører ud i hele landet (fastland og brofaste øer), for gratis opmåling til insektnet. Fluenet.dk´s servicevogn kommer hjem til dig, og vores montør laver gratis opmåling til fluenet, myggenet og insektnet i dit hjem. Gratis opmåling til insektnet er din sikkerhed for, nøjagtig og effektiv montering af fluenet.

På baggrund af vores opmåling til insektnet udregner vi på stedet en fast pris på montering af fluenet. Servicevognen har prøver på såvel netdøre- som vinduer med, så du ved selvsyn kan se produkternes kvalitet forud for montering. 

Få besøg af fluenet.dk’s montør, når det passer dig

Du kan bestille en gratis opmåling til fluenet, på tlf. 9854 4311, eller ved at benytte vores kontaktformular. Vi kommer ud indenfor 8-10 dage, og laver gratis opmåling til insektnet, fluenet og myggenet. Forud for besøget ringer vi 1-2 dage i forvejen for at aftale nærmere om tidpunktet for opmåling til insektnet, og vi finder nemt et tidspunkt, der passer, da vi også kører ud aften. 

Montering af fluenet, insektnet og myggenet

Giv os et ring, når du har besluttet dig for et insektfrit indeklima. Vi har din opmåling til fluenet liggende og går straks i gang med at producere. OK Miljø A/S’s faguddannede montører kommer derefter forbi og sørger for montering af insektnet. De har erfaringen og de nødvendige remedier, hvilket sikrer dig en perfekt montering af fluenet. Vi vil typisk være i stand til at levere den færdige løsning på insektnet, fluenet og myggenet inden for en uge.

Montering af insektnet tager blot få timer, og du behøver ikke selv at være hjemme, Fluenet.dk´s montør skal blot have adgang til din bolig. Det anbefales dog, at man sørger for, at der ikke står møbler og lignende i vejen for vinduerne, og at man rydder vindueskarme forud for montering af fluenet. 

En handel ved Fluenet.dk består af 5 simple step:

• Bestil besøg af servicevogn

• Opmåling til fluenet, insektnet og myggenet af Fluenet.dk´s montør

• Udregning af pris

• Accept af tilbud og bestilling af montage

• Montering af fluenet, myggenet og insektnet

 

Servicevogne

Vore servicevogne kører over alt (land og brofast), og antallet af kunder er så stort, at vi typisk vil kunne aflægge dig et besøg i løbet af en uge.
Naturligvis til på forhånd aftalt tid.

OK-Miljø’s biler har altid prøver med på såvel netdøre som på netvinduer således, at du ved selvsyn kan se vore produkters kvalitet.

Vi foretager opmåling - din sikkerhed for, at det færdige produkt passer nøjagtig - og på stedet udregner vi en fast pris på, hvad det vil koste dig at få monteret insektnet på døre og/eller vinduer.

Fluenet

Insektnet

Myggenet