Ring til os nu på tlf. 9854 4311
Åbningstider: man-tors 8-16, fredag 8-14

Fluenet - OK Miljø

pavillon med fluenet

Pavillon med insektnet for en insektfri sommer

Nyd at være udendørs med din familie – uden irriterende insekter. Med en fritstående pavillon med insektnet kan familien sidde ude i hele sommerperioden uden at blive generet af nærgående insekter. Pavillon med insektnet kan stilles op, hvor du har lyst, og kan flyttes efter behov. Den smukke pavillon er med sit klassiske udseende perfekt til både haven og terrassen, du kan sågar tage den med på camping. På den måde kan enhver plads indrettes som insektfri zone, og du slipper for at bevæbne dig med myggespray og fluesmækker. 

Pavillon med insektnet er den perfekte løsning, hvis du ønsker at sidde udenfor med børnene eller nyde din mad i det fri. Sådanne hyggestunder kan nemt blive spoleret, hvis børnene bliver irriteret af myggestik eller maden invaderes af fluer. Disse gener er fortid med en pavillon fra Fluenet.dk, da den holder alle former for insekter ude med det effektive insektnet.

Pavillon med insektnet – den praktiske løsning

Pavillon med insektnet er utrolig robust, og tåler både vind og vejr. Stellet er fremstillet i galvaniserede metalprofiler, der er påført en hærdet pulverlakering, som ikke falmer eller oxiderer. Vores fluenet er af vejrbestandigt glasfiber. En pavillon med insektnet holder sig dermed pæn, selvom den står ude i al slags vejr. Pavillonens tag er vandtæt, så du sidder i tørvejr, og ikke skal skynde dig inden døre, hvis der kommer en byge. Tagkonstruktionen på pavillonen er udformet således, at vandet ikke samler sig på tagdugen. På denne måde kan vandet let løbe af, og dugen tørrer hurtigere efter et regnskyl. 

Fluenet.dk sælger denne praktiske pavillon med insektnet, der, foruden sine praktiske egenskaber med at holde insekterne væk, også er nem at betjene. Pavillonen leveres 90% samlet, det eneste du skal bruge for at samle resten er skruetrækker, hammer og trappestige. Når sæsonen er ovre, kan pavillonen let foldes sammen og opbevares i den originale emballage.           

For yderligere info om pavillon med insektnet, kontakt OK Miljø

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter er du meget velkommen til at tage kontakt til os:

Tlf. 9854 4311
Fax. 9854 5288
e-mail: kontakt@fluenet.dk

Åbningstider: man-tors 8-16, fredag 8-14

Benyt evt. vores kontaktformular

Fluenet

Insektnet

Myggenet