Myggenet i alle former

Er du træt af irriterende og nærgående myg, der ødelægger de smukke sommerdage og forstyrrer din nattesøvn? Og er du på jagt efter det perfekte værn mod myg? Et myggenet er det eneste værn, der effektivt holder myggene på afstand, uden at du skal gå på kompromis med hverken indeklimaet eller glæden ved at opleve en kølig brise i den varme sommernat. Der findes mange former for myggenet, så det er vigtigt at vælge netop den type, der matcher dit behov.

Alle vores forskellige myggenet

Se oversigten over alle vores myggenet og fluenet her, med billeder. Den korte udgave med henvisninger til de forskellige fluenet, insektnet og myggenet kan du se her:

Sikring med myggenet

Skal du sikre dit hjem mod sommerens små flyvende plageånder eller skal du have din nattesøvn i fred uden summende og stikkende forstyrrelser, så er et myggenet den helt rigtige løsning for dig. Når du skal vælge det myggenet, der bedst matcher dine behov, bør du altid overveje i hvilke situationer, og hvor du har brug for at holde insekterne på afstand. Er det soveværelset, der skal sikres, teltet på campingturen eller terrassedøren, der ofte står åbent hele dagen?
Hvilket behov dine myggenet skal dække er ikke uvæsentligt for hvilken type, du skal vælge.

Outdoor myggenet

På campingturen vil det rette valg af myggenet oftest være de bløde, let transportable og tilpasningsvenlige net. Med et blødt myggenet vil du let kunne beskytte dig, hvor end du befinder dig. Hvad enten det er teltåbningen, der skal dækkes af for natten eller åbningen i dit shelter, så vil et blødt myggenet kunne tilpasses efter dit behov. De bløde myggenet kommer i mange forskellige modeller tilpasset efter flere outdoor behov og aktiviteter, fx til barnevognen eller pavillonen. Det vil derfor ofte være muligt at finde et myggenet, der er tilpasset og udformet efter lige netop dit behov.

Myggenet for vinduer og døre

Har du behov for at sikre dit hjem mod myg, så vil du dog langt hen ad vejen få større nytte af faste myggenet for vinduer og døre. Faste myggenet monteres på dør- og vinduesåbninger og lukker helt af for alle typer insekter. På denne måde får du en løsning med myggenet, hvor du trygt kan åbne både vinduer og døre, uden nogen former for insekter finder indenfor. Faste myggenet er den mest sikre løsning indenfor insektværn. De løse myggenet kan være svære at montere, så de dækker helt af, de påvirkes let af vind og vejr og som følge heraf, bliver de ofte let ødelagt. De faste net er derimod en sikker og nem løsning til myggenet for vinduer og døre. Disse myggenet giver den bedste beskyttelse, og når de er monteret, kan de blive siddende året rundt uden at være i vejen eller tage skade af vind og vejr.

Skal du have et fluenet, men er usikker på størrelsen? Intet problem! Vi kommer og måler op ganske gratis. Ring på 98 54 43 11 eller brug vores kontaktformular, så kommer vi og foretager en gratis opmåling til fluenet.

Skriv et svar