Ring til os nu på tlf. 9854 4311
Åbningstider: man-tors 8-16, fredag 8-14

Fluenet - OK Miljø

Husk!

Vi kommer altid selv og foretager opmåling af dine vinduer eller døre.

Vi afgiver et uforbindende tilbud på stedet. Så er du sikker på at få leveret både den rigtige størrelse og den rigtige pris.

Denne service er ganske gratis - gælder til bro- og landfaste områder.

Fluenet vinduer

Fluenet, myggenet og insektnet vinduer

Med fluenet for vinduerne kan du lufte ud hele året – uden at insekterne følger med ind.

Kender du det – på den ene side vil du gerne lufte ud og have den friske sommerluft ind i huset, men på den anden side vil du gerne være fri for sommerens irriterende insekter inden døre. OK Miljø A/S forhandler fluenet vinduer, der lukker helt af for alle typer fluer, myg og insekter, selv når dine vinduer står på vid gab. Du åbner blot vinduerne, hvorefter du trækker de på forhånd monterede fluenet vinduer for, og så får du frisk luft direkte ind i dit køkken, stuen, soveværelset og hvor du ellers ønsker det - 100% insektfri.  

Insektnet vinduer fra OK Miljø A/S har et enkelt og elegant udseende, der gør dem ideele i ethvert hjem, hvor man ønsker diskrete og nærmest usynlige insektnet. Du får det bedste udsyn med insektnet vinduer fra OK Miljø A/S, men uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Samtidig fungerer fluenet som en hel naturlig og fuldt integreret del af dine vinduer.  

Betjeningsvenlige fluenet

Fluenet monteres i patenterede aluminiums rammer, der er nemme at rengøre og kræver et minimum af vedligehold. Fluenet´s insektnet er produceret i glasfiber, hvilket gør dem yderst robuste, og du kan derfor sagtens lade dem blive siddende året rundt. Ønsker man alligevel at tage sine fluenet vinduer ned for at gemme dem væk for vinteren, eller for at rengøre dem, kan de nemt afmonteres rammerne. Den diskrete aluminiumsramme falder i et med den øvrige vinduesramme og kan blive siddende, indtil nettene skal monteres igen til næste sæson.

 

Insektnet vinduer fås i forskellige modeller: til sidehængt vindue, tophængt vindue, drejekip vindue og med rullegardin system. Alle er tilpasset efter at skulle kunne betjenes så nemt og effektivt som muligt, og samtidig give mulighed for at betjene selve vinduet. 

brochure front

Fluenet

Insektnet

Myggenet