Ring til os nu på tlf. 9854 4311
Åbningstider: man-tors 8-16, fredag 8-14

Fluenet - OK Miljø

Husk!

Vi kommer altid selv og foretager opmåling af dine vinduer eller døre.

Vi afgiver et uforbindende tilbud på stedet. Så er du sikker på at få leveret både den rigtige størrelse og den rigtige pris.

Denne service er ganske gratis - gælder til bro- og landfaste områder.

Forsatsdøre med insektnet

En forsatsdør med insektnet holder insekter ude, uden at du er nødt til at holde døren lukket.

Forsatsdør med insektnet

Fluenet.dk sælger døre med insektnet, fluenet og myggenet. En forsatsdør med insektnet passer til alle gængse døre, og er en funktionel og betjeningsvenlig løsning.

En forsatsdør med net monteres direkte uden på dørkarmen på din normale dør, og fungerer herefter som en almindelig dør. En forsatsdør er udstyret med net, der sikrer dit hjem imod alle former for fluer, myg og insekter.
OK Miljø´s forsatsdør med insektnet monteres udvendigt på indadgående døre, eller indvendigt på udadgående døre. Insektnet forsatsdøren monteres på karmens yder- eller inderside med de medfølgende aluminiumskarme.

OK Miljø's insektnet døre er så stabile i konstruktionen, at vi kan fjerne midtersprossen, hvis man ønsker frit udsyn.

Med en forsatsdør med net fra OK-Miljø, har du markedets bedste sikring mod insekter i hele den danske sommerperiode. Du har nu mulighed for at lufte ud og samtidig holde alle former for insekter ude fra hjemmet.

Insektnet fra Fluenet leveres efter mål

Du får den bedste løsning med insektnet døre fra fluenet.dk. Når du bestiller en forsatsdør fra fluenet.dk, kan du vælge selv at tage mål på din dør. Vi producerer nettet ud fra målene på din dør. Du kan også vælge at lade vores montør komme hjem til dig og måle op. Ud fra målene kan montøren give dig et tilbud på en samlet løsning med alt, hvad du har brug for inden for insektnet. Han tager målene med retur til værkstedet, hvor nettene produceres, hvorefter han leverer og installerer den færdigproducerede dør samt øvrige bestilte insektnet.
Når du køber en forsatsdør, er det vigtigt, at nettet har en størrelse, der passer til målene på din dør. En forsatsdør monteres på dørkarmen, og det er målene på denne, nettet skal matche. Vi anbefaler, at man lader vores montør måle op til nettene. På denne måde er man sikret det bedste resultat, og det er helt gratis og uforpligtende.

Du kan desuden købe et håndtag til din forsatsdør, der sikrer ekstra nem betjening. Håndtaget kan bestilles sammen med dine insektnet døre, eller du kan købe det direkte i vores webshop, hvis du ønsker håndtag til dine allerede monterede net. Har du børn eller dyr i hjemmet, så kan du købe børne/hundegitter til forsatsdør. Vi har desuden udviklet en automatisk dørlukker til forsatsdøren. Den sikrer dig, at døren holdes lukket, også hvis du glemmer at lukke den efter dig, og at du dermed altid har insektnet for døren, og dermed frit kan nyde et insektfrit hjem.

Vedligeholdelsesfri alu-ramme og sort glasfiber insektnet.

Leveres efter mål til alle typer døre, i farverne hvid eller brun.

Komplet inklusive alu-karme og uanset mål i normal størrelse.

Priser fra:

Kr. 1.875,- inkl. moms

Kr. 1.500,- ekskl. moms

Priserne er uden montering/levering.

Speciel størrelse, indhent venligst tilbud

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter er du meget velkommen til at tage kontakt til os:

Tlf. 9854 4311
Fax. 9854 5288
e-mail: kontakt@fluenet.dk

Åbningstider: man-tors 8-16, fredag 8-14

Benyt evt. vores kontaktformular

brochure front

Fluenet

Insektnet

Myggenet