Blog

6 myter om myg

6 myter om myg – sandt eller falsk?

Gode husråd eller gammel overtro? Hvad er sandt, og hvad er pure opspind? Myg er en af de hyppigste genstande for myter i insektverdenen. Vi har lavet en liste, der maner nogle af myterne til jorden, mens nogle få af dem viser sig at være helt sandfærdige. (mere…)

siden
Blog

Insekthotel

Byg et hjem til insekterne – og hold dem ude af dit eget! Der findes mange måde at holde insekter på afstand. Fluenet for vinduer og døre er den mest effektive måde at holde dem Læs mere…

siden
Blog

5 facts du ikke anede, du burde vide om myggen

Myggen er et lille irriterende insekt. Ikke desto mindre knytter der sig mange historier til myggens univers. Der er helt sikkert mange ting, du ikke anede omkring myggen. Vi har fundet frem til fem facts om myg, som du sikkert ikke var klar over. Både vigtig viden og ligegyldig info.  (mere…)

siden
Blog

Behandling af myggestik

Behandling af myggestik

De fleste af os kender det, en summende lyd, der holder os vågne hele natten, og næste morgen klør og svier det over hele kroppen. Myggestik er en af sommerhalvårets største plager, og næsten umulige at undgå, for slet ikke at tale om at lindre den enerverende kløen. Har du ikke myggenet for dine vinduer, så er det næsten sikkert som amen i kirken, at myggene kommer indenfor, hvis du lufter ud efter mørkets frembrud. Særligt soveværelset kan være problematisk, da det især er her, myggene slår til, mens du sover. Derfor er det vigtigt med myggenet til soveværelsesvinduerne. Er du på camping eller lign., hvor du sover udendørs, så er det vigtigt at huske at medbringe myggenet, hvis du vil undgå at vågne op til en uheldig overraskelse eller 10! Men hvad gør du, inden du får anskaffet dig myggenet... (mere…)

siden
Blog

Forbered dig på myggesæsonen

Forbered dig på myggesæsonen

I løbet af sommermånederne 2016 var der langt flere af de blodsugende væsener end tidligere år. Her snakker vi ikke om vampyrer, men myg. Et vådt forår skaber gunstige forhold for udklækning af mange myggeæg i midlertidige vandhuller, skov- og moseområder. Hvis den efterfølgende sommer er rig på varme, bliver myggene også mere aktive og ivrige efter at stikke. Specielt i skumringen og de tidlige morgentimer er myggene ude for at forsyne sig. Mange danskere bliver så irriteret på de små plageånder, at de går til modangreb med alskens midler i kampen mod de summende og stikkende myg. (mere…)

siden
Blog

Fordele ved myggenet

Myggenet i alle former

Er du træt af irriterende og nærgående myg, der ødelægger de smukke sommerdage og forstyrrer din nattesøvn? Og er du på jagt efter det perfekte værn mod myg? Et myggenet er det eneste værn, der effektivt holder myggene på afstand, uden at du skal gå på kompromis med hverken indeklimaet eller glæden ved at opleve en kølig brise i den varme sommernat. Der findes mange former for myggenet, så det er vigtigt at vælge netop den type, der matcher dit behov. (mere…)

siden
Blog

Opbevaring af insektnet

Opbevaring af insektnet Flotte insektnet er for mange en investering, der skal holde i mange år ud i fremtiden. At få sine net til at holde sæson efter sæson er også et spørgsmål om, at Læs mere…

siden