Ring til os nu på tlf. 9854 4311
Åbningstider: man-tors 8-16, fredag 8-14

Fluenet - OK Miljø

Fluenet.dk

Om OK Miljø A/S

OK Miljø A/S er etableret i 1994, som en virksomhed, der tilbyder samlede løsninger inden for fluenet, myggenet og insektnet. Vi har til huse i de landlige omgivelser ved Sjørring mellem Hobro og Viborg, hvor vi har samlet kontor, værksted og lager. Virksomheden drives af Allan Jensen, der løbende sørger for at udvikle firmaet, så OK Miljø A/S fortsat vil være markedsdominerende i kraft af kvalitetsprodukter og landsdækkende service på et meget højt niveau. Vi importerer alle vores produkter til fluenet, myggenet og insektnet fra USA. Vores hovedleverandør er The RITESCREEN Company fra USA, der er verdens største leverandør af produkter til insektnets-branchen og kendt for at have den bedste kvalitet på markedet.  

Vi er i dag Danmarks største specialvirksomhed inden for fluenet, myggenet & insektnet, til såvel private, virksomheder og institutioner. Vores montører kører ud i hele landet (fastland og brofaste øer), og rådgiver om valg af fluenet, myggenet og insektnet, samt monterer net hos kunderne. Virksomheden beskæftiger op til 12 medarbejdere i højsæsonen. Mange års erfaring med salg og montering af fluenet har givet OK-Miljø A/S´s medarbejdere en ekspertise og et serviceniveau, der ikke findes bedre i Danmark. 

Fluenet.dk

Fluenet.dk er navnet på vores hjemmeside og også det navn, som bruges i daglig tale. Her på Fluenet.dk kan du se, hvilke produkter vi tilbyder, og i ro og mag finde ud af, hvad du har behov for i dit hjem. Så er du godt forberedt, inden du får besøg af montøren. Fluenet.dk har også en webshop, hvor du kan købe en række produkter inden for fluenet, myggenet og insektnet. Har du brug for reservedele eller tilbehør til dine insektnet, finder du det i Fluenet.dk’s webshop

Fluenet.dk sælger typisk forsatsdøre og særdeles prisgunstige netvinduer, men Fluenet.dk er også leveringsdygtige i specialfremstillede produkter til industri og levnedsmiddelvirksomheder.

 

Servicevogne

Vore servicevogne kører over alt (land og brofast), og antallet af kunder er så stort, at vi typisk vil kunne aflægge dig et besøg i løbet af en uge.
Naturligvis til på forhånd aftalt tid.

OK-Miljø’s biler har altid prøver med på såvel netdøre som på netvinduer således, at du ved selvsyn kan se vore produkters kvalitet.

Vi foretager opmåling - din sikkerhed for, at det færdige produkt passer nøjagtig - og på stedet udregner vi en fast pris på, hvad det vil koste dig at få monteret insektnet på døre og/eller vinduer.

Fluenet

Insektnet

Myggenet