Ring til os nu på tlf. 9854 4311
Åbningstider: man-tors 8-16, fredag 8-14

Fluenet - OK Miljø

Nem rengøring af vindue og net

Rengøring af fluenet

Såvel netdøre, som netvinduer vil med tiden blive støvede og snavsede, lige som fluer og andre insekters efterladenskaber vil blive efterladt på nettet.
OK-Miljø´s netrammer er derfor konstrueret således, at de nemt kan nedtages og opsættes igen på et øjeblik, uden brug af værktøj! Alle vores produkter kan rengøres i almindeligt kendte rengøringsmidler med en blød børste under bruser eller vandslange.

Hvad siger lovgivningen?
I den private husholdning er der ingen lovgivning, men sundhedsmyndighederne stiller i dag store krav til hygiejnen på virksomheder og offentlige institutioner.

Servicevogne

Vore servicevogne kører over alt (land og brofast), og antallet af kunder er så stort, at vi typisk vil kunne aflægge dig et besøg i løbet af en uge.
Naturligvis til på forhånd aftalt tid.

OK-Miljø’s biler har altid prøver med på såvel netdøre som på netvinduer således, at du ved selvsyn kan se vore produkters kvalitet.

Vi foretager opmåling - din sikkerhed for, at det færdige produkt passer nøjagtig - og på stedet udregner vi en fast pris på, hvad det vil koste dig at få monteret insektnet på døre og/eller vinduer.

Fluenet

Insektnet

Myggenet