Ring til os nu på tlf. 9854 4311
Åbningstider: man-tors 8-16, fredag 8-14

Fluenet - OK Miljø

Amerikansk industriel effektivitet kombineres med solid jysk håndværksmæssig kunnen

På vort værksted fremstilles dine døre og vinduer som håndværk ved brug af aluminiumsprofiler og insektnet fra det amerikanske firma The RITESCREEN Company.*

Brug af aluminiumsprofiler giver forbløffende lette konstruktioner, og det anvendte net er så solidt, at det er svært at rive i stykker!.

Vi sørger også for montering af det færdige produkt, og sørger for eventuelle afstandslister m.m., således at du får et perfekt fungerende insektværn.

* The RITESCREEN Company. har været etableret siden 1948 og har en medarbejderstab på 2.150 personer. Den høje kvalitetstandard på The RITESCREEN Company's produkter og den mangeårige erfaring har ført The RITESCREEN Company frem til en ledende position på verdensmarkedet og tilmed også din garanti for et godt produkt.

Servicevogne

Vore servicevogne kører over alt (land og brofast), og antallet af kunder er så stort, at vi typisk vil kunne aflægge dig et besøg i løbet af en uge.
Naturligvis til på forhånd aftalt tid.

OK-Miljø’s biler har altid prøver med på såvel netdøre som på netvinduer således, at du ved selvsyn kan se vore produkters kvalitet.

Vi foretager opmåling - din sikkerhed for, at det færdige produkt passer nøjagtig - og på stedet udregner vi en fast pris på, hvad det vil koste dig at få monteret insektnet på døre og/eller vinduer.

Fluenet

Insektnet

Myggenet