Smart insektnet og mørklægningsgardin i ét

Undlader du at lufte ud i løbet af dagen, fordi du vil holde insekter og myg ude til natten? Vil du gerne have et mørkt rum at sove i? Med produktnyheden DUO-Plissé kan du nemt og enkelt både lufte ud om dagen med et insektnet for vinduet og mørklægge rummet om natten med mørklægningsgardinet.

 

DUO-Plissé insektnet og mørklægningsgardin

Hvis du er typen, der gerne vil have åbne vinduer om dagen uden at få insekter ind og mulighed for at mørklægge dit soverum om natten, så har du brug for DUO-Plissé. DUO-Plissé er et kombineret insektnet og mørklægningsgardin. Her kan du have insektnettet for vinduet om dagen og stadig have et mørklægningsrullegardin til om natten. Dermed holder du myg, fluer og insekter ude af rummet, mens du lufter ud, og samtidig har du mulighed for at skabe et mørkt, insektfrit sovemiljø til natten.

 

Det bedste insektnet til dit hjem

Skal du sikre dit hjem mod sommerens små flyvende plageånder, eller skal du have din nattesøvn i fred uden summende og stikkende forstyrrelser? Så er et insektnet den rigtige løsning for dig. Når du skal vælge insektnet, bør du altid overveje hvor og hvornår, du har brug for at holde insekterne på afstand. Du bør også tænker over, hvilke døre og vinduer du har åbne i løbet af dagen og sætte ind med en løsning disse steder. Det kan være et myggenet foran vinduerne i køkkenet eller et kombineret myggenet og mørklægningsgardin i soveværelset. Det kan også være et myggenet foran terrassedøren, som ofte står åben hele dagen eller en anden dør i huset.

 

Fastmonteret insektnet – den mest holdbare løsning

Et fastmonteret insektnet er den bedste, mest holdbare og nemmeste løsning for dig, der vil have en pæn, holdbar og effektiv løsning. Vores moderne og tidsløse insektnet-løsninger er udviklet til at sidde monteret hele året rundt. De kan også afmonteres og gemmes væk for vinteren, hvis du foretrækker det.

Vi hjælper dig gerne med at finde den bedste løsning til dit hjem. Vi kommer altid gerne ud med råd og vejledning og foretager en gratis og uforpligtende opmåling i dit hjem.

Kontakt os allerede i dag på 98 54 43 11 og få en gratis opmåling til fluenet.

 

Noget for alle: Insektnet og myggenet til ethvert behov

Uanset om du skal bruge fluenet til døre eller har brug for et myggenet til vinduet, så har vi produktet for dig. Se hele udvalget af fluenet her.

Skriv et svar