Fluenet fra Fluenet.dk - sikrer dig mod fluer i hjemmet

Vi sælger fluenet til vinduer og døre. Vores fluenet holder fluerne ude fra hjemmet gennem hele sommeren, og sikrer dig og din familie et behageligt indeklima. Vi leverer fluenet over hele landet, både til private hjem samt til virksomheder og institutioner. Det har aldrig været nemmere at blive fluerne kvit.

Få et fluefrit hjem

Mange hjem bliver sommeren igennem invaderet af fluer, der er særligt aktive i den varme årstid. Fluerne søger mod vores hjem, fordi de tiltrækkes af varme og stærke dufte. Det er der ofte rigeligt af, når først solen har varmet op, og denne varme forstærker dufte fra mad, planter osv. Fluerne er dog uvelkomne gæster, fordi de fleste mennesker finder dem ulækre og uappetitlige. En enkelt flue kan overføre over en million bakterier, fordi de ofte færdes på steder med mange bakterier. For at holde de mange fluer ude vælger mange derfor at barrikadere deres hjem bag lukkede døre og vinduer. Med vores fluenet er dette dog helt unødvendigt.

Med et fluenet for døren eller vinduerne kan du sagtens åbne dit hjem og lade den friske luft komme ind. Nettet sørger for, at den friske luft og den kølige brise kan komme ind på de varme sommerdage, men uden at fluerne kan komme ind. Dermed får du en sommer helt uden ulækre fluer, og med det perfekte indeklima.

Alle vores fluenet er nemme at afmontere, hvis du ikke ønsker at have dem oppe i vinterhalvåret. At fluenettene nemt kan klikkes af og på letter desuden rengøring af nettene, der klares nemt under bruseren eller med vandslangen.

Fluenet til ethvert hjem

Fluenet fås både til vinduer og døre. De er produceret i net af højeste kvalitet fra markedets største producent af net. Løsningerne med net produceres efter mål, så de passer perfekt til dine vinduer og døre. Vores forskellige modeller af net er designet, så de passer til de forskellige vinduestyper og modeller af døre. Se f.eks. vores fluenet til sidehængte vinduer eller skydedør med fluenet, der passer til alle slags skydedøre og franske døre.

Har du dyr i hjemmet? Vi forhandler også med Petnet. Petnet er en ekstra stærk version af de klassiske net. Nettet er derfor ideelt til hjem med kæledyr som hund og kat, da det ikke går i stykker hvis hunden eller katten skulle kradse i det. Derfor kan Petnet også med fordel anvendes, hvis du ønsker at holde kæledyrene inde, samtidig med at du holder insekterne ude, og lukker den friske luft ind. Du kan få Petnet til både døre og vinduer. Vi monterer nettet i vores normale fluenet modeller og kan lave langt de fleste modeller med Petnet i stedet for almindelige fluenet. Kun vores rullenet kan ikke leveres med Petnet. Vores montør kan rådgive dig om mulighederne for Petnet, når han måler op til dine nye fluenet.

Når dine net er monteret, er du klar til at nyde sommeren i et fluefrit hjem.

Kontakt os

98 54 43 11
kontakt@fluenet.dk
Hobro Landevej 126, 8830 Tjele

Telefontider:
Mandag til torsdag 8:00-17:00                                                                     Fredag 8:00-15:00

Ring til os nu

Se nærmere på vores produkter