Fluenet til døre, vinduer, pavillioner mm

Fluenet til døre og vinduer er den mest effektive metode, til at holde fluer ude af hjemmet sommeren over. Så får du et behageligt indeklima, også om sommeren, hvor fluer er særligt aktive. Især stuefluen finder indenfor igennem sprækker, hvor det ellers virker umuligt at komme ind.

Med fluenet til døre og vinduer kan du holde fluerne ude, mens du stadig kan åbne op for sommerens lys og varme og nyde et let brise indendøre.

Nettene er nemme at afmontere i vinterhalvåret, hvis du ønsker det, samt hvis de skal rengøres, som snildt gøres under bruseren. Stop fluer og køb fluenet online i vores shop her.

De generende fluer kan, udover at sværme rundt om hovederne på os, overføre utallige bakterier fordi de er så mange andre steder, så der er al mulig grund til at holde dem ude.

Gratis opmåling i dit hjem

Vi kommer ud og laver gratis opmåling i dit hjem, så nettene passer perfekt til din bolig. Herefter laver vi et tilbud til dig på de net, der passer ind i dit hjem. Vores fluenet produceres efter mål, så de passer præcist til rammerne i vinduer og døre, og laves i net af højeste kvalitet. Vores net giver dig fuld adgang til at betjene vinduer og døre, så du stadig nemt kan lufte ud.