Ring til os nu på tlf. 9854 4311
Åbningstider: man-tors 8-16, fredag 8-14

Fluenet - OK Miljø

Insekthotel

Byg et hjem til insekterne – og hold dem ude af dit eget!

Der findes mange måde at holde insekter på afstand. Fluenet for vinduer og døre er den mest effektive måde at holde dem ude af hjemmet. At bygge et insekthotel er en af de kreative måder, du kan forsøge at lokke insekterne væk fra de udendørs områder, hvor du gerne vil være i fred. Det kan desuden være et hyggeligt hobbyprojekt.

Uhyggelig flue

En edderkop, der piler henover loftet. En ørentvist, der forsvinder i afløbet. Insekter kan få det til at løbe koldt ned af ryggen. Det er svært at komme med et entydigt svar på, hvad det er, der får det til at gibbe i os ved synet af insekter. De fleste kender udtrykket araknofobi - en sygelig angst for edderkopper. Men der er også en fobi, der beskæftiger sig med ekstrem angst for fluer. Denne fobi kaldes pteronarcophobia, og op igennem historien er fluen ofte blevet anvendt som ”uhyggespreder”.

Fluer nej tak!

Det er en af naturens uforanderlige love, at fluer inviterer sig selv indenfor i takt med at vejret bliver varmere. Heldigvis har den enkelte stueflue en kort levetid på 3-4 uger og yngler kun i sommerhalvåret. Der er som regel flest fluer sidst på sommeren, hvor temperaturen er på sit højeste. En overordnet metode til at holde de mange fluer og insekter fra livet, er at forsøge at minimere de gunstige forhold for insekterne i og omkring dit hus.

Afmontering af fluenet

Opbevaring af insektnet

Flotte insektnet er for mange en investering, der skal holde i mange år ud i fremtiden. At få sine net til at holde sæson efter sæson er også et spørgsmål om, at man skal behandle nettet korrekt vinteren over. Langt de fleste moderne insektnet er af så høj kvalitet, at de ikke tager skade af at sidde monteret året rundt.

Har du net af en ældre model, der ikke holder til al slags vind og vejr, eller foretrækker du blot at gemme dine net væk for vinteren? Det er ikke uvæsentligt, hvor du opbevarer dine net, eller hvordan du gør det. Husker du at klargøre dine net, inden du gemmer dem, og har du overvejet, om du har et godt sted at gemme dem? Du får her vores 5 vigtigste råd til sikker opbevaring af insektnet.

Insekter i Danmark

Insekter i Danmark

Insekter er over alt omkring os – nogle støder vi på dagligt, og andre insekter bemærker man kun sjældent. 

I Danmark er der fundet omkring 20.000 insektarter. På verdensplan er der over 1 million forskellige insekter, hvilket betyder, at insekter udgør 80% af alle kendte dyrearter i verden. Insekter har en krop delt i 3. Hoved, bryst og bagkrop udgør hver et led af et insekt. De fleste insekter er ganske ugenerende for os mennesker, da de holder sig i naturen, og kun kommer i kontakt med mennesker, når vi færdes i naturen. Insekter indgår i naturens husholdning, da de bl.a. lever af planter og ådsler. Nogle insekter sørger for bestøvning af planter, mens andre insekter udrydder arter, der ellers ville være til gene for naturen. 

Rengøring af fluenet

Pæne Fluenet året rundt

Fluenet for vinduer og døre skal helst være så diskrete som muligt, og allerhelst helt usynlige. For at holde dem pæne kræver det korrekt vedligehold af fluenet…

Rengøring af Fluenet

Fluenet er diskrete og har et elegant og stilrent udtryk. Bliver de imidlertid beskidte ses det straks, og det bryder det rene look. Derfor gælder det om at holde nettene rene, så der ikke sætter sig skidt i det fine netmønster.

Det rette insektnet

Vælg det rigtige insektnet

Fluenet til døre og vinduer

Når temperaturen stiger, og dagene bliver længere, begynder sommerens insekter også så småt at komme frem. Fluenet for døre og vinduer er en rigtig god måde at holde dem ude af huset, så man stadig har mulighed for at lufte ud, uden at fluer, myg og insekter kommer inden for. Men hvordan vælger du det fluenet, der passer til netop dine døre og vinduer? 

Insektfrit hjem

Bedre hygiejne med et insektfrit hjem

Insekter er over alt omkring os. Ofte lægger man ikke mærke til dem, før de er kommet inden døre og er i hele huset, inklusiv køkkenet. Insekter sætter sig på alt, og derfor fører de også rigtig mange bakterier med sig, som de overfører til alt, hvad de sætter sig på. En flue kan efterlade 1.941.000 bakterier fx på din mad, og på en varm sommerdag, som er den bedste tid for insekterne, bliver disse hurtigt til endnu flere. 

Forebyg besøg af insekter i hjemmet

Insekter i hjemmet kan være en plage igennem hele sommeren. Mange ser insekter i hjemmet som en ting, der kan gøre den danske sommer ulidelig. Insekter er så små, at det kan være svært at sikre sig imod, at de trænger inden for. Det første råd til at undgå insekterne vil være, at anskaffe sig insektnet fra Fluenet.dk. Med insektnet for døre og vinduer får insekterne minimale chancer for at komme ind. Der er også andre ting, man aktivt kan gøre, inden man får monteret sine insektnet, eller for at supplere den præventive effekt af disse.

Servicevogne

Vore servicevogne kører over alt (land og brofast), og antallet af kunder er så stort, at vi typisk vil kunne aflægge dig et besøg i løbet af en uge.
Naturligvis til på forhånd aftalt tid.

OK-Miljø’s biler har altid prøver med på såvel netdøre som på netvinduer således, at du ved selvsyn kan se vore produkters kvalitet.

Vi foretager opmåling - din sikkerhed for, at det færdige produkt passer nøjagtig - og på stedet udregner vi en fast pris på, hvad det vil koste dig at få monteret insektnet på døre og/eller vinduer.

Fluenet

Insektnet

Myggenet